• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije najbolji strijelac, ali CR7 ne žali: "Idem po treći Skudeto!"

Autor mondo.ba

Stav više nego jasan

 Kristijano Ronaldo Juventus idem po treću titulu Izvor: Tanjug, Fabio Ferrari/LaPresse

Fudbaleri Juventusa već devet sezona su bez premca na tlu Italije, a dvije od pomenutih devet titula osvojio je Kristijano Ronaldo.

Portugalac je u sezoni 18/19, svojoj premijernoj u dresu torinskog velikana, na 31 utakmici postigao 21 gol, dok je u ovoj, koja završava danas (Juventus je već odradio sve svoje utakmice) na istom broju mečeva bio za deset golova uspješniji.

Možda će vas zanimati

I pored sjajnog učinka, nije mu pripala titula "Kapokanonijerea" (najboljeg strijelca u jednoj takmičarskoj sezoni), koja je završila u rukama Ćire Imobilea, koji je sa 36 golova izjednačio rekord Gonzala Iguaina iz sezone 2015-16, dok je nosio dres Napolija. Ipak, CR7 ne žali za mnogo tim…

… već najavljuje pohod na Juventusov jubilarni deseti uzastopni Skudeto, a treći otkako se iz Madrida preselio u Torino!

"Srećan što sam učestvovao u osvajanju posljednje dvije od devet uzastopnih titula Serije A za Juventus. Čini se lako, ali nije. Iz godine u godinu talentom, predanošću i napornim radom možete da ostvarite svoje ciljeve i budete bolji nego prije. Idem po treću titulu", napisao je Ronaldo na Instagramu.

Za Juve sezona, ipak, još uvijek nije završena.

Preostale su obaveze u Ligi šampiona, gdje je ekipa za sada stigla do osmine finala, a na svom stadionu će u petak, 7. avgusta, pokušati da nadoknadi gol minusa iz Liona kako bi od 12. do 23. avgusta učestvovala na završnom turniru, koji će biti održan u Portugalu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC