• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je jači - Mitar ili BMW? To je borba od 200 miliona evra!

Autor Nebojša Marković

Večeras nas na Vembliju očekuje spektakularna borba za plasman u Premijer ligu

 Fulam-Brentford-finale-Cempionsip-plej-of-Premijer-liga-Aleksandar-Mitrovic-Oli-Votkins Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Večeras se igra finale plej-ofa Čempionšipa i večeras ćemo konačno saznati kako će izgledati Premijer liga u sezoni 2020/21.

Ta nova sezona počinje već za 38 dana, 12. septembra, a tamo će biti Fulam ili Brentford.

Možda će vas zanimati

Meč koji se igra na Vembliju, ali pred praznim tribinama, odlučiće o posljednjem putniku iz najbolje druge lige na svijetu do najbogatije lige svijeta. Ovo je najvrednija utakmica u istoriji fudbala!

Plasman u Premijer ligu praktično donosi 200.000.000 evra, a možda i više ukoliko se pobjednik i u narednim sezonama zadrži u najjačoj ligi Engleske. Čitavo Ostrvo će posmatrati ovaj meč u uzbudljivom finišu sezone.

Sa jedne strane će biti Fulam, tim koji poslije godinu dana u Čempionšipu želi da se vrati u društvo najboljih i ovoga puta se tamo duže zadrži od samo jedne sezone. U napadu na raspolaganju imaju oporavljenog Aleksandra Mitrovića, zlatnu kopačku Čempionšipa sa 26 postignutih golova.

Sa druge strane, Mitrović i drugovi će morati da pokažu da su bolji od Brentforda, tima koji je u posljednjem meču na svom Grifin Parku uspio da izbaci Svonsi i obezbijedi finale plej-ofa.

Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Njima bi to bio prvi ulazak u Premijer ligu u istoriji, a ne tako davno igrali su u četvrtom rangu engleskog fudbala. Brentford će na terenu predvoditi njihov - BMW!

Naravno, ne radi se o vozilu njemačke kompanije, već o napadačkom triju Said Benrama, Brajan Mbeumo i Oli Votkins (Watkins u originalu).

Votkins je uz Mitrovića bio daleko najbolji napadač lige, pa su njih dvojica završila u "tandemu" u najboljem timu sezone, a ovaj Brentfordov trio je tokom sezone postigao ukupno 58 golova!

Ipak, neki od ova dva tima moraće da ostane praznih ruku, a meč je na programu u utorak od 20.45.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC