• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda blizu najzvučnijeg pojačanja, NAPADAČ stiže u toku dana?

Autor mondo.rs

Potreban je napadač, zna to i Dejan Stanković. Zato je Zvezda riješena da ga dovede što prije.

 Federiko Makeda dogovorio uslove sa Crvenom zvezdom Izvor: Guliver, Alex Livesey/Getty Images Europe

Nakon meča protiv Radničkog iz Niša, u drugom kolu Superlige Srbije, trener Crvene zvezde je istakao da Tomane slabo realizuje šanse u koje ulazi.

Pa, da li je to bila najava novog napadača? Moguće je, pošto se Crvena zvezda dogovorila sa Federikom Makedom, nekadašnjim fudbalerom Mančester junajteda.

Možda će vas zanimati

Ostalo je još da se završe detalji sa njegovim trenutnim klubom, pošto grčki Panatinaikos traži previše novca za otkup ugovora. Iako saradnja traje još samo godinu dana, Grci ne žele da puste igrača bez miliona evra na svom računu, a to je neprihvatljivo za srpskog šampiona.

Ipak, pomaka u pravom smjeru ima. Klub i igrač su dogovorili detalje buduće saradnje, odnosno Makeda je pristao na platu od oko pola miliona, što bi trebalo dodatno da raste kroz razne bonuse, prenosi ''Mozzartsport''.

Crveno-bijeli su Grcima ponudili obeštećenje od 350 hiljada evra, ali će tu ponudu morati da poprave u narednim satima ili danima. Ukoliko žele italijanskog napadača, potrebno je više novca na računu grčkog tima. Ili, bolja saradnja sa Minom Rajolom.

Čuveni agent ima određene neraščišćene račune sa grčkom ekipom, pa bi mogao da se uključi u posao i ''ubijedi'' klub da je za sve strane najbolje da se ovaj transfer dogodi.

Crvena zvezda bi angažovanjem napadača gotovo sigurno završila prelazni rok, barem što se tiče dolazaka, i preostalo bi samo da se rastane sa nekoliko svojih igrača. Konkretnih ponuda ima za Gavrića, Vulića i Simića, a na spisku onih koji imaju slobodu da odu iz kluba su još neki fudbaleri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC