• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prošle godine su neki osetili da su nedodirljivi, takvih više neće biti!": Savo Milošević je sve rekao!!

Autor Milutin Vujičić

"Igraće ko je spreman da izdržava sve zahteve koji su mu nametnuti", naveo je trener Partizana.

 Radnik-Partizan-UZIVO-prenos-konferencija-za-medije-Savo-Milosevic Izvor: YouTube/FK Partizan/Screenshot

Partizan se posle kiksa u Novom Pazaru (3:2) brzo "izdigao" i posle potvrde da Savo Milošević ostaje na klupi crno-belih ostvarili su ubedljivu pobedu protiv Javora (4:0), dok navijači očekuju sličnu partiju i ovog vikenda na jugu Srbije.

"Valjak" u subotu (19.00) gostuje Radniku koji su prošle sezone triput pobedili, ali i dalje se pamti poraz u Surdulici iz prvog kola sezone 2018/19.

Možda će vas zanimati

Zbog toga Savo Milošević od svojih igrača očekuje koncentarciju tokom svih 90 minuta uz poruku da je njegovom timu teže da igra na gostovanjima, pa je iz tog razloga potrebno što ranije "otvoriti" rivala kako bi mirnije mogli da igraju u toku utakmice.

"Imamo problema na gostovanjima. Imali smo celu nedelju da ispravimo neke stvari i preciziramo neke stvari", kazao je Savo Milošević uz poruku da su svi u ekipi zdravi.

Na put, odmah posle treninga ovog jutra, krenuće svi fudbaleri uključujući i Lazara Markovića, s tim da je Savo Milošević i dalje u dilemi da li će ga koristiti već na toj utakmici.

"Videćemo da li ćemo ga koristiti. Blizu je povratka na teren", kazao je Milošević i dodao da je Radnik prethodne dve utakmice izgubio u finišu utakmice, iako su vodili, a da mogu da im naprave problem ako ne budu imali pristup kao protiv Javora.

Izvor: MN PRESS
O LUTOVCU

"Mi smo igrali i konstantno igramo ofanzivno, ali to nam pravi problem nazad. Jeste stvar opredeljena koji ćete tip igrača staviti u odbranu, ali ne smete da zanemarite odbranu ako hoćete rezultat. Probali smo već Lutovca i siguran sam da to može da odigra, desila se povreda u Turskoj i nismo mogli da probamo opet s njim. Sad se oseća dobro i na ovoj prvoj utakmicu je to dobro izgledalo, ali sada će imati izazov da to uradi i na gostujućem terenu. Dobro je da imamo više igrača na toj poziciji", kazao je Savo Milošević o Lutovcu.

"Zavisi od nas, ali očigledno da na gostujućim terenima koji su drugačiji od nas, i protiv ekipa koje se brane u niskoj zoni, imamo problem da rešimo meč na vreme".

Savo Milošević nije želeo da govori o tome kojih 11 će igrati u Surdulici.

"Moraćete da čekate sutrašnju utakmicu za sastav. Prošle godine je sastav Partizana se znao unapred, što je bilo dobro i napravilo problem, ali neki su osetili da su nedodirljivi. Moramo ove godine da pokažemo da nema nedodirljivih fudbalera. Igraće ko je spreman da izdržava sve zahteve koji su mu nametnuti", zaključio je trener Partizana koji je do sada upisao 40 pobeda na klupi viceprvaka i nije daleko od učinka koji imaju Jokanović (54), Đukić (56) i drugi...

"Potpuno nebitan podatak", naglasio je Milošević.

Istakao je da od svojih igrača traži da svaku akciju završavaju agresivno, šutem ili centaršutem, kako bi imali dovoljno vremena da se nameste, odnosno da smanje prekombinovanje na sredini terena iz čega proističu greške.

"Ako završimo akciju šutem to nas najmanje boli", poručio je trener Milošević koji je istakao da je zadovoljan kako su prošli meč odigrali Aleksandar Lutovac i Maki Banjak.

SUPERLIGA PAROVI 4. KOLA

Crvena zvezda - Spartak (19.00, Arena Sport 1)

Subota:

Inđija - Napredak (17.00)

Novi Pazar - Javor (19.00)

Radnički Niš - Mačva (19.00)

Radnik - Partizan (19.00, Arena Sport 1)

Zlatibor - Čukarički (19.00)

Nedelja:

Bačka - TSC (18.00)

Metalac - Proleter (20.00)

Rad - Voždovac (20.00)

Vojvodina - Mladost (20.00, Arena Sport 1)

TABELA: Zvezda 9, Spartak 9, Mladost 9, TSC 7, Čukarički 7, Proleter 7, Partizan 6, Radnički 6, Vojvodina 5, Radnik 3, Javor 3, Novi Pazar 3, Voždovac 3, Mačva 3, Napredak 3, Metalac 3, Bačka 1, Inđija 0, Rad 0, Zlatibor 0. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC