• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-plavi i Elnos Grupa produžili saradnju: Borac je "žila kucavica" grada na Vrbasu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki Borac i Elnos Grupa potpisali su u petak nastavak sponzorske saradnje na tekuću takmičarsku sezonu u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

 FK Borac i Elnos Banjaluka novi sponzorski ugovor Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Predsjednik banjalučkog Borca Stojan Malbašić je parafirao novi jednogodišnji ugovor o sponzorstvu sa kompanijom Elnos Banjaluka.

Možda će vas zanimati

"Želio bih da se zahvalim kompaniji Elnos Grupa na dosadašnjoj uspješnoj saradnji. Očigledno je da smo prepoznali dobrog saradnika i zbog toga će saradnja biti nastavljena. Poželio bih u budućnosti ovoj kompaniji još više uspjeha. Očekujem da uz njih, ali i druge kompanije, Borac bude još jači", istakao je Malbašić na konferenciji za štampu, koja je upriličena pred obraćanje trenera Borca Vlade Jagodića za derbi protiv Zrinjskog.

U ime pomenute kompanije, direktor Elnos Banjaluka Aleksandar Šukalo je naglasio da je kao društveno-odgovorna firma samo nastavio podršku klubu koji je sportska "žila kucavica" grada na Vrbasu.

"O Banjaluci ne bismo mogli pričati o gradu sporta da nije Borca. Borac je simbol Banjaluke i zato smatramo da ga moramo podržati. Ovim ugovorom smo nastavili saradnju i želimo Borcu mnogo sportske sreće u svim domaćim takmičenjima, a posebno želimo iskorak na evropskom planu, gdje i naša kompanija posluje godinama. Od Islanda, sjevera Evrope preko zapada i istoka Starog kontinenta. Nadam se da će u godinama koje slijedi Borac ostvariti sve veće evropske uspjehe", rekao je Šukalo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC