• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodiću žao zbog povrede kapitena Zrinjskog: Nemanja Bilbija je u Top 5 najboljih fudbalera m:tel Premijer lige BiH

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Borca Vlado Jagodić prokomentarisao je kapitena Zrinjskog Nemanju Bilbiju, koji će propustiti derbi utakmicu četvrtog kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine u Banjaluci.

 Vlado Jagodić, Nemanja Bilbija, press FK Borac Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Dijete banjalučkog Borca Nemanja Bilbija je zaradio povredu u dvoboju sa Radnikom i prema medijskim najavama neće igrati protiv matičnog kluba u nedjeljnom susretu.

Možda će vas zanimati

Interesantno, Bilbija je kreator Borčevog najubjedljivijeg trijumfa nad Zrinjskim, kojem je 2013. godine spakovao "poker" golova (5:1).

Sigurno bi predstavljao veliku opasnost i za golmana crveno-plavih Bojana Pavlovića, što je potvrdio i sam strateg Banjalučana Vlado Jagodić na konferenciji za štampu pred meč sa Zrinjskim.

"Nemanja je po meni među pet najboljih igrača m:tel Premijer lige BiH. To je definitivno. Meni je žao kad se jedan takav igrač povrijedi, ali u svakom slučaju to su problemi Zrinjskog. Realno gledano, Mostarci nisu ista ekipa sa Bilbijom ili bez njega. Ali, imaju i druge igrače, već su angažovali Dinka Trebotića, provjerenog vezistu koji im je nedostajao. Ako Nemanja ne može igrati, očekujem da će igrati Filip Arežina", rekao je Jagodić.

Izvor: FENA/Ivan Rozić

Prema njegovim riječima, Zrinjski ima odličan roster i njihov trener će odabrati igrače koji su u ovom trenutku u najboljoj formi.

"Da li će moj mladi kolega (Mladen Žižović) nešto mijenjati u odnosu na prethodne mečeve ili neće, to je njegova stvar, ali mi smo spremni na sve. Analiziramo ih detaljno, neće biti nikakvih iznenađenja. Očigledno je da Zrinjski u svojoj igri stvara mnogo prilika, a nemaju realizaciju. Bez obzira na hvalospjeve o rosteru i igri, ima Zrinjski i svojih mana. Međutim, juče sam saznao da Borac nije pobijedio Zrinjski pet godina i to je frapantan podatak. Znam i da smo ih ubjedljivo znali pobjeđivati. Zato ćemo igrati od prvog minuta kako mi znamo. Imamo kvalitet, možemo da se nosimo sa svakim, ali moramo dati 100 posto mogućnosti", zaključio je trener crveno-plavih.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC