• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantne brojke Bajerna i Barse: Grizman skuplji od celog nemačkog tima!

Autor Dušan Ninković

Kome je jasna transfer politika Barselone, svaka mu čast...

 Bajern-Barselona-Liga-sampiona-cene-igraca-Grizman-skuplji-od-celog-tima Izvor: Eric Alonso/Getty Images Europe, Getty Images/Eric Alonso

Ako smo nešto naučili prethodnih godina u vrhu evropskog fudbala, onda je to da Barselona ne zna da dovede igrača. Njima je to ogroman problem.

Troškovi budu veliki, učinak mali, a katalonski klub nekako iz svakog transfera izađe kao gubitnik. To se može videti i na primeru Kutinja.

Možda će vas zanimati

Kada je Antoan Grizman stizao iz Atletiko Madrida, saga je trajala gotovo celo leto. Madriđani su kasnije podizali i neku tužbu, pretili suđenjima jer nisu dobili dovoljno novca, ali deluje da su i ovako ''opljačkali'' Barselonu.

Grizman je bio prilično skup, koštao je 120 miliona evra, a u meču četvrtfinala protiv Bajerna nije ni počeo meč. Sa klupe je gledao kako se njegovi saigrači već do poluvremena opraštaju od Lige šampiona.

Kako to već ide, kad su poniženi na terenu, moraju da trpe i pritisak a društvenih mreža narednih dana. E, pa izračunato je da je Bajern na svoju startnu postavu potrošio manje novca nego Barselona na Francuza!

Nojer je koštao 30 miliona i najskuplje je pojačanje Bajerna u timu koji je sinoć razbio vicešampiona Španije.

Njemu su u odbrani gola pomagali Kimih (8,5 miliona), Boateng (13,5), Alaba (150 hiljada evra) i Dejvis (10 miliona). Deluje gotovo neverovatno.

Tijago Alkantara je u klub stigao za 25 miliona evra, Leon Gorecka je potpisao kao slobodan igrač, a Serž Gnabri je plaćen osam miliona. Ivan Perišić je na pozajmici, za koju su Bavarci izdvojili pet miliona, dok Miler i Levandovski nisu koštali ni dinara.

Jedan je Bajernov projekat od malih nogu, drugi je kao slobodan igrač prešao iz redova najvećeg rivala u Nemačkoj, Borusije Dortmund.

Stotinak miliona za ekipu koja može Barselonu da rastavi na proste činioce? Moguće je, samo ih gledajte!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC