• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kutinjo sinoć učestvovao u "razbijanju" svog kluba, a mogao bi da ga ostavi i bez pet miliona evra!

Autor mondo.ba

O čemu se radi?

 Barselona plaća pet miliona evra Liverpulu ako Kutinjo osvoji Ligu šampiona Izvor: Pool/Getty Images Europe

Barselona je sinoć ponižena u Lisabonu u duelu sa minhenskim Bajernom, Kike Setijen je praktično bivši trener ovog kluba, Katalonija je u šoku, a da stvar za Blaugranu bude još gora – dva od osam golova koje je primila djelo su njenog igrača na pozajmicu u bavarskom klubu, Brazilca Filipea Kutinja.

Kutinjo je, naime, početkom takmičarske sezone na izmaku proslijeđen u Bajern, na 23 utakmice u Bundesligi poentirao je osam puta (uz šest asistencija), dok je, do sinoć, u Ligi šampiona postigao samo jedan gol – protiv Totenhema, u posljednjem kolu grupne faze.

Možda će vas zanimati

Brazilac je mrežu "matičnog kluba" pogađao u 85. i 89. minutu, a učinku je dodao i asistenciju za Roberta Levandovskog (82. minut), čime je dao ogroman doprinos u "razbijanju" Barselone od strane Flikove mašinerije.

Moćni Bavarci sada se nalaze dva koraka od osvajanja trofeja koji u njihovim rukama nije završio od 2013. godine i finala sa dortmundskom Borusijom, a ako bi ga visoko u vazduh podigli u nedjelju, 23. avgusta, to Barseloni, sa finansijske strane, nikako ne bi išlo u prilog!

U pitanju je, naime, klauzula koja je dogovorena još sa Liverpulom, kada je Kutinjo nakon pet godina pakovao stvari sa Enfilda i prelazio na Nou Kamp. Tad je, naime, dogovoreno da će "redsima", osim 145 miliona evra, pripasti i bonus od još pet ukoliko Kutinjo u naredne dvije sezone (2018-19 i 2019-20) osvoji Ligu šampiona.

Ono što za Barsu nije dobro jeste da, u tom trenutku, nije definisano sa kojim klubom Kutinjo to treba da uradi, tako da katalonski klub, potresen svim dešavanjima, sljedećeg vikenda iščekuje i vijesti da li će od te večeri biti "lakši" za pet miliona evra ili ne...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC