• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Društvene mreže gore: Zbog izjave od pre pet godina, na udaru legendarni engleski trener!

Autor Dušan Ninković

Da li je sad dovoljno dobar, Toni?

 Polufinale-Liga-sampiona-Serz-Gnabri-VBA-Vest-Bromvic-Albion-Toni-Pjulis-izjava Izvor: Stephen Pond/Getty Images Europe, Getty Images/Stephen Pond

Sinoć je rešio polufinale Lige šampiona. Lion je propustio dve dobre prilike pri rezultatu 0:0, a onda je on iskoračio na scenu.

Prvo u stilu Arjena Robena, sa desnog krila ka unutra, pa u suprotan ugao, a zatim sa peterca, nakon gužve koju je napravio Levandovski.

Možda će vas zanimati

Nije to bio konačan rezultat, ali je svakako prelomilo utakmicu.

Serž Gnabri je zvezda, odveo je Bajern u finale Lige šampiona i naterao je ljude na društvenim mrežama da se sećaju izjave od pre pet godina!

''On nije na potrebno nivou da bi igrao za Vest Brom'', rekao je u oktobru 2015. Toni Pjulis, legendarni engleski trener koji je tada predvodio ''Vrećice''.

Šta bi rekao danas?

Pokušavao je da se ''izvadi'' nekoliko puta, objašnjavajući da je mladi Nemac tada stigao na pozajmicu iz Arsenala povređen, da mu je bilo potrebno da se uigra i da bi, da je bilo više vremena, sigurno dobio šansu. Ali, nije.

Izvor: Getty Images/Stu Forster, Stu Forster/Getty Images Europe

Serž Ganbri je nekolik ogodina bio član Arsenala, od kako je stigao iz Štutgarta pa dok nije otišao u Verder. Član VBA je bio samo nekoliko meseci, a tokom te pozajmice nije pokazao mnogo.

Upisao je tri nastupa za seniorski tim, od čega samo 12 minuta u Premijer ligi, uz još tri utakmice za mladu ekipu. Nedovoljno za razvoj karijere, dovoljno da ne verujemo Pjulisu da je još tada prepoznao talenat.

Ova pozajmica je trajala od avgusta 2015. godine pa do februara naredne godine, a Gnabri je nakon toga pokušao da se izbori za mesto u seniorskom timu Arsenala. Nije uspeo, pa je prodat Verderu, za samo pet miliona evra.

Karijera je išla neverovatnim tokom, nakon jedne sezone ga je kupio Bajern, bio je na pozajmici u Hofenhajmu, a sada je jedan od najbitnijih igrača tima iz Minhena. Greška koju su napravili Toni Pjulis, ali i Arsen Venger, više je nego očigledna.

Nakon što je 2017. godine napustio VBA, Toni Pjulis je dve godine radio kao trener Midlzbroa, a trenutno nema angažman. Čovek koji je najpoznatiji po stvaranju onog neugodnog Stouka nije uspeo u svoj borbeni sistem da uklopi jednog od najtalentovanijih igrača sa kojima je radio.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC