• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obećavam da ćemo osvojiti Ligu šampiona: Predsjednik PSŽ-a tužan, ali samouveren

Autor mondo.rs

"Ovo nam je prvo finale, a Bajernu 11. Ovo je velika lekcija"

 Predsjednik PSŽ-a:  Osvojićemo Ligu šampiona Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Predsjednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi dao je garancije navijačima da će njegov klub osvojiti Ligu šampiona, nedugo pošto je ekipa izgubila u finalu od Bajerna.

PSŽ je u nedelju prvi put igrao finale elitnog evropskog klupskog takmičenja, ali nije uspio da pobijedi sjajni Bajern, koji je slavio 1:0 golom Kingslija Komana.

Možda će vas zanimati

Porodica Kelaifi uložila je ogromnu količinu novca posljednjih godina, a zvijezde kao što su Nejmar i Kilijan Mbape dovedeni su isključivo radi osvajanja Lige šampiona.

Nejmar je plakao poslije meča, a Al-Kelaifi je priznao da su svi u klubu tužni, ali je i garantovao da ovo nije posljednji put da PSŽ stiže do ovog nivoa.

"Tužni smo. Vrlo sam ponosan na moje igrače, imali smo sjajnu sezonu, sjajno smo odigrali turnir ovdje, imali smo sve što treba za pobedu, ali – to je fudbal. Radićemo da pobijedimo sljedeće sezone. Od večeras vjerujemo više nego ranije. Obećavam da ćemo osvojiti Ligu šampiona", rekao je predsjednik kluba za RMC Sport.

Uprkos porazu, PSŽ je osvojio sva tri trofeja u Francuskoj, a Al-Kelaifi ocjenjuje da je sezona bila uspješna, ada je nedjeljno finale lekcija kako da klub napravi još jedan korak naprijed sljedeće sezone.

"Igrači, iskreno, svi odlaze sa glavama visoko podignutim. Stvorili su nešto. Igrali smo protiv velikog Bajerna, to je nešto. Oni su jedan od najboljih timova na svijetu. Izgubili smo 1:0, to je fudbal. Morate da se popravljate na malim stvarima. Ovo je naše prvo finale, a Bajernovo 11. Imali smo sjajnu sezonu, stigli smo do finala, osvojili smo četiri trofeja. Tužni smo, razočarani smo, ali postoji i pozitivna strana. Vratićemo se jednog dana, radićemo na tome. Nije bilo lako doći do finala, ali uradićemo sve što možemo da osvojimo ovaj trofej", rekao je Al-Kelaifi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC