• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA! Junajted krade pojačanje Liverpulu: Šampionu puno i 30 miliona, Solskjer uletio klizeći!

Autor mondo.rs

I to nije sve...

 Tijago Alkantara id eu Mančester junajted umjesto u Liverpul? Izvor: MN PRESS

Možda će vas zanimati

 Tijago Alkantara želi da napusti Bajern ovog ljeta u potrazi za novim izazovom u karijeri i djelovalo je da će ga Liverpul kupiti, međutim prošlo je već nekoliko nedelja od početka pregovora, a pomaka nema pošto klub sa "Enfilda" neće da izdvoji ni 30 miliona za vezistu!

Zbog "cjenkanja" su prethodno ostali bez Tima Vernera (prešao iz Lajpciga u Čelsi), a sada bi i Mančester junajted mogao da im ukrade očekivano pojačanje.

"Izgleda da Alkantara želi da nas napusti. Rekao nam je da bi na kraju karijere želio da proba nešto novo i da se neće predomisliti. On je pokazao da umije da igra velike utakmice. Zato će to biti odlazak koji će nas povrijediti", rekao je izvršni direktor Bajerna, čuveni Karl-Hajnc Rumenige.

"Očekujemo konkretne ponude u narednim danima. Za sada ih nema".

Junajted je vrlo dobro pratio kako Liverpul ne uspjeva da dogovori transfer Tijaga Alkantare, pa bi mogli da "ulete klizeći" u posljednjem trenutku i odvedu ga na "Old Traford".

Alkantara je jedan od najboljih veznih fudbalera na svijetu i već sedam sezona je u Bajernu. Odigrao je 235 utakmica i postigao 31 gol, a pomogao im je u osvajanju sedam titula, četiri Kupa, tri Superkupa i Lige šampiona.

Osim njega, Junajted želi da dovede i Donija van de Beka iz Ajaksa, navodno su blizu dogovora oko obeštećenja, pa djeluje da su u ovom prelaznom roku znatno agresivniji od Liverpula.

Jirgen Klop je prethodno rekao da je zadovoljan timom, ali možda se već u Komjuniti šildu, koji je osvojio Arsenal poslije penala, vidjelo da je klubu potrebno "svježe krvi" pošto je prethodna sezona bila savršena, a sada to sve treba ispočetka ponoviti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC