• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povlači se Aleksandar Kolarov: Najavio je čelnicima FSS oproštaj od Srbije!

Autor Milutin Vujičić

"Ne znam odakle priča za svađu sa Lukom Milivojevićem, mogu vam potvrditi da to nije tačno", kazao je Vladimir Matijašević.

 Aleksandar-Kolarov-se-povlaci-reprezentacija-Srbije Izvor: MN PRESS

Najvažnija sportska vest iz prošle nedelje je da se Nemanja Matić (ne)očekivano povlači iz reprezentacije Srbije, a uprkos tome što ga je FSS nagovarao da ostane makar do baraža za Evropsko prvenstvo - njegova odluka je konačna i neće se predomisliti!

Dok čekamo i dalje prave razloge zbog kojih Matić više neće da bude deo "orlova" i slušamo nagađanja o nezadovoljstvu, FSS poručuje da sa njim "nije bilo nikakvih problema".

Možda će vas zanimati

Sportski direktor Vladimir Matijašević je za "Danas" kazao da nije ni pokušavao da ga ubedi u suprotno jer je video da sa njim ne vredi pričati o tome, da nema efekta...

"Meni lično nikada nije iznenađenje kada neko sa preko 30 godina odluči da završi reprezentativnu karijeru. Voleo bih da znam pravi razlog, ali poštujem njegovu odluku. Veliki igrači se opraštaju od nacionalnih timova u određenim godinama, sve je to normalno", kazao je Matijašević i dodao da ne zna da li je Mančester junajted uticao na odluku.

Da li je istina da je bilo svađe zbog Luke Milivojevića? Nema ga prethodnom spisku...

"Ne znam odakle priča za svađu sa Lukom Milivojevićem, mogu vam potvrditi da to nije tačno. Njih dvojica se dobro poznaju, sarađuju, viđaju se i na utakmicama u Engleskoj... Nije bilo svađe ni sa kim, Nijednog trenutka nije delovalo da ima nešto protiv nekog iz Saveza ili saigrača ili selektora, već je samo rekao da je red da preuzmu mlađi", objasnio je Matijašević i dodao da nema potrebe da se vraćaju na temu "Branislav Ivanović" jer već dve godine nije pozivan za reprezentaciju.

Matijašević je istakao da se nada da će Milivojević igrati u baražu za odlazak na EURO i da je razlog njegovog izostanka što nije u punom trenažnom procesu.

Da li bi posle Matića još neko mogao naprasno da završi karijeru u reprezentaciji?

Izvor: MN PRESS

"Moraćemo uskoro da tražimo rešenje za pozicije desnog i levog beka. Antonio Rukavina mi je rekao da ima problem s dalekim putovanjem iz Kazahstana. On ima 36 godina i očekivano je da se oprosti od reprezentacije", kazao je Matijašević.

A kapiten Kolarov?

"I Aleksandar Kolarov će ubrzo napuniti 35 godina mi je takođe rekao da će se uskoro povući. On će to uraditi po završetku ciklusa, odnosno posle EP ili možda i ranije ako se ne plasiramo. Kolarov mi je kao profesionalac svoju odluku najavio i koja je kada sve sagledate potpuno logična u njegovim godinama. Smena generacija je logična stvar i ne treba zbog nje strepeti. Sada dolaze igrači koji su osvajali EP i SP i normalno je da postanu nosioci igre", zaključio je Matijašević.

(MONDO/Danas)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC