• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koštao ih 74.000.000€, a htio da ode poslije prvog treninga: U Mančesteru mu je brzo sve postalo jasno!

Autor Nebojša Marković

Njemu se na "Old Trafordu" baš nije dopalo...

 Aleksis Sančez htio da ode nposlije prvog treninga Mančester junajteda Izvor: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths, LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Prošlog ljeta je otišao, a ovog i zvanično napustio klub. U Mančesteru su jedva uspjeli da ga se ratosiljaju i zaborave kakva je greška bio po njih.

A on sada kaže da nije trebalo ni da dolazi!

Možda će vas zanimati

Aleksis Sančez je ovog ljeta i zvanično postao novi igrač Intera, napustivši tako Mančester junajted, nakon očajne dvije i po godine otkako je potpisao za "đavole".

Sančez je sada u intervjuu za južnoameričke medije, koji su na Ostrvu svi brže bolje prenijeli, istakao da je već poslije prvog treninga znao da je napravio grešku što je došao u Mančester junajted.

"Poslije prvog treninga sam shvatio mnogo toga. Kada sam se vratio kući pitao sam porodicu i menadžera da li mogu da raskinem ugovor i vratim se u Arsenal. Nešto mi nije odgovoralo. Nije bilo jedinstva u timu. Mediji su kreirali priče, a nisu znali šta se događa. Bivši igrači su se oglašavali, sve me je to povređivalo", rekao je Sančez.

On je istakao i da je u Junajted došao jer je volio taj klub kao dijete i da se zbog toga nije detaljnije raspitao o situaciji u klubu prije nego što je potpisao ugovor. I to kakav ugovor!

Englezi su izračunali da je tokom dvije i po godine u klubu, Mančester junajted zbog njega izgubio oko 74.100.000 evra!

Njegova osnovna plata je iznosila oko 390.000 evra sedmično, ali je ona uz mnogobrojne bonuse i "image rights" mogla da dostigne i 625.000 evra sedmično!

Dobio je i 7.500.000 evra bonusa za potpis ugovora, a i njegov agent je dobio nešto manje od 6.000.000 evra kao nagradu za dobro obavljen posao. Junajted je nastavio da plaća veliki dio njegovih primanja i dok je prošle sezone bio na pozajmici u Interu, pa se tako došlo do nevjerovatne svote od 74.100.000 evra!

Sančez je ovog ljeta sa Interom potpisao ugovor na tri godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC