• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivić očitao lekciju Totenhemu: Najbolja najava početka sezone!

Autor mondo.rs

Votford vodio 2:0, a onda uz primljen gol sačuvao pobjedu protiv favorita.

 Prijateljske utakmice Votford - Totenhem 2-1 Izvor: Guliver, Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Sezona počinje u pet, Votford želi u Premijer ligu, a kako je najbolje pripremiti se za to? Igrajući protiv najboljih!

Večeras je ekipa Vladimira Ivića pobedila Totenhem, koji je Žoze Murinjo izveo u kombinovanom sastavu. Pobjeda je u ovom trenutku veoma važna, pa to neće biti previše bitno za srpskog trenera.

VOTFORD - TOTENHEM 2:1 (2:0)
/Kvina 20, Grej 39 - Son 79/

Kako je istakao zvanični sajt Votforda, za manje od mjesec dana koliko je u klubu, Ivić je već igradio stil koji će biti prepoznatljiv. I na današnjem meču se vidjelo kakav je pečat ostavio na ekipu.

''Stršljenovi'' su do pobjede stigli nakon sjajnog pogotka Domingosa Kvine koji je sa poprilične udaljenosti raspalio po lopti, a vođstvo je duplirao Andre Grej, sa bijele tačke.

Četa Žozea Murinja, čiji je napada danas predvodio Son, smanjila je zaostatak preko momka iz Južne Koreje, ali nije uspjela da izjednači ili preokrene rezultat na ''Vikeridž Roudu''.

Zanimljiva situacija videla se na samom kraju susreta, kada je Votford mogao i do trećeg gola. Murinjo je javio Gazanigi da krene na skok i da svoj gol ostavio nebranjen, a udarac Marka Navara, koji je šutirao sa polovine terena, Son je ''očistio'' sa gol linije.

Novu sezonu u Čempionšipu, u kojoj Votford ima velike ambicije, ekipa Vladimira Ivića počinje u petak utakmicom protiv Midlzbroa. Do tada bi moglo da bude i nekih promjena u timu koji trenira bivši igrač Partizana.

Votford: Bahman, Kabasele, Vilmot (od 89. Kričlou), Douson (od 59. Sieralta), Ngakija, Čaloba (od 59. Filips), Dele-Baširu (od 64. Marej), Estupinan (od 70. Navaro), Kleverli (od 89. Stivenson), Kvina (od 64. Penjaranda), Grej (od 52. Žoao Pedro).

Totenhem: Hart (od 46. Gazaniga), Orije, Karter-Vikers, Sančez, Cirkin (od 46. Fojt), Ndombele (od 46. Klark), Vajt (od 81. Bouden), Lamela, Ali, Lukas Moura, Son.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC