• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bura u Hrvatskoj zbog nje: Ko je Mirta koja je "posvađala" Hajduk i Dinamo

Autor Dušan Ninković

Njena emisija je napravila pometnju u hrvatskom fudbalu!

 Bura u Hrvatskoj zbog nje: Ko je Mirta Šurjak koja je "posvađala" Hajduk i Dinamo Izvor: MONDO kolaž, Youtube/printScreen

Dinamo je pobedio na terenu, ali prepucavanje sa Hajdukom još traje. Razlog za to nisu dešavanja sa same utakmice već događaji koji su bili nakon meča.

U centru pažnje je Mirta Šurjak, voditeljka Hajdukove emisije koja se na jutjubu emituje pre i posle svake utakmice tima iz Splita.

Možda će vas zanimati

Nakon poslednje runde hrvatskog prvenstva, igrači Dinama se nisu pojavili u njoj, a običaj je da kod Mirte gostuju i protivnički fudbaleri.

Lirim Kastrati i Mislav Oršić su postigli golove za gostujući tim, Stanko Jurić je tresao mrežu u dresu Hajduka, a Dinamo već u uvodnoj fazi sezone ima prednost u odnosu na najvećeg konkurenta.

Kako je Mirta Šurjak konstatovala nakon utakmice, igrači Dinama nisu želeli da se pojave u emisiji. Nije dugo trebalo ni gostima iz Zagreba da se oglase.

''Dinamo ima odgvoronost prema vlasniku TV prava i to smo uradili, za razliku od nekih koji eskiviraju. Ovde je reč o internoj, klupskoj emisiji Hajduka iz Splita. Takve stvari, poput gostovanja u emisijama, u Evropi se dogovaraju pre meča, a ne da se igrači vuku za rukav ispred svlačionice na kraju utakmice'', objasnili su iz Dinama.

Kakav bi to rat saopštenjima bio da Hajduk nije munjevito reagovao.

''Moramo demantovati navode Dinama da je bilo ikakvog povlačenja za rukav. Pitali smo da li bi njihovi igrači došli i dobili odgovor 'ne bi ni vi došli kod nas'. Dosadašnja praksa je bila da protivničkim igračima ili treneru damo priliku za osvrt na utakmicu'', poručili su iz Splita.

Mirta je u Hrvatskoj poznata po svojim provokativnim stajlinzima, kojima često zbuni goste u emisijima pre i posle utakmice. Ipak, za meč sa dinamom bila je obučena pristojno, ali nije uspela u nameri da ugosti nekog od igrača Zagrepčana.

Emisija nakon meča Hajduk - Dinamo
Izvor: Youtube/Hajduk Digital

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC