• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deset dana nije mnogo, ali se Partizan promenio: Marković otkrio šta ga najviše raduje!

Autor Dušan Ninković

Krilni napadač je preko noći postao napadač, ali to nije jedina promena.

 Deset dana nije mnogo, ali se Partizan promenio: Marković otkrio šta ga najviše raduje! Izvor: MONDO kolaž

Lazar Marković ima novu ulogu, a sa njom bi trebalo da pruži i mnogo bolje partije nego prethodne sezone. Aleksandar Stanojević je debitovao na klupi u drugom mandatu i upravo je Markoviću promenjena pozicija.

Očekuje se da u nastavku sezone brzonogi napadač igra u napadu, kao partner Umaru Sadiku.

Možda će vas zanimati

Nakon ubedljive pobede nad Građevinarima, Marković je pričao o periodu koji je iza njega i tima, kao i o budućnosti, odnosno koracima koje tek treba napraviti.

''Nisam neko ko voli da govori za medije posebno jer znamo koliko je prethodni period bio težak za mene i shodno tome svaka priča bez reakcije na terenu ne bi imala pun efekat. Ono što sad mogu reći ukratko je da mi je drago što se pokrenula energija, što svi zrelo i odgovorno pristupamo treninzima i najvažnije ispunjavamo zadatke'', istakao je novi napadač Partizana.

Od kako je tu Stanojević, kog Lazar poznaje iz prvog boravka u Humskoj, energija oko kluba je drugačija. To primećuje i fudbaler.

''Ne može mnogo da se uradi za deset dana bez kompletnog tima,povređenih igrača, ali smo zaista na pravi način pristupili idejama i načinu rada šefa Stanojevića. Ovde ne govorim samo o nama koji ga znamo već od prvog do poslednjeg igrača. Dug je i težak period ispred nas, te je jučerašnja utakmica samo prvi stepenik do vrha. Treba stpljenja i vremena,ali u tom periodu nećemo dozvoliti da odemo korak nazad'', rekao je bivši igrač Liverpula.

Protiv Rada, Marković se našao u napadu. Neobično, ali samo ako se ne sećate da je Aleksandar Stanojević to i najavio kada je došao u klub.

''Što se tiče moje jučerašnje pozicije, drago mi je ako je opravdala poverenje šefa i igrača, ali u kojoj god formaciji igrali tu sam na raspolaganju. Svi moramo biti spremni i odgovorni kao tim'', zaključio je Marković.

Nakon odigranih sedam kola superlige, ekipa Partizana ima 15 osovjenih bodova i nalazi se na trećem mestu na tabeli. Šansu da ih preskoči imaće Vojvodina, koja u ovoj rundi igra protiv Javora.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC