• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda noćas upala u gužvu: Navijači opkolili autobus, Kiprani pravili bakljadu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Slavila se pobeda i prolaz u plej-of.

 Haos-na-ulicama-Nikozija-kvalfiikacije-Liga-sampiona-Omonija-Crvena-zvezda-navijaci-autobus-igraci Izvor: Facebook/screenshot

Crvena zvezda je na Kipar otišla sa ulogom favorita, ali nju nije opravdala. Nakon 1:1 u prvih 90 minuta fudbala, nije bilo golova u produžecima, a domaćin je slavio nakon boljeg izvođenja penala.

Slavili su i navijači tima sa Kipra, gotovo celu noć. Veliki rezultat svog tima proslavili su bakljadama po gradu, masovnim okupljanjima, pevanjem i gužvom koja je ''zarobila'' autobus sa Zvezdinim igračima.

Možda će vas zanimati

Navijači Omonije su se okupili na parkingu GSP stadiona, a kada je Zvezda nakon meča krenula u hotel, susreli su sa njima.

Incidenata nije bilo, osim što se autobus sa Zvezdinim fudbalerima teško probijao kroz masu koja je pravila žurku zbog obezbeđene grupne faze Lige Evrope i šanse da se domognu Lige šampiona.

''Pevali su navijačke pesme, uvikivali parole i slavili. Bilo je panike, ali je prošlo bez incidenata'', navodi se u izveštajima medija sa Kipra.

Na ulicama Nikozije, ipak, viđene su i neke nemile scene. Navijači AEL-a su napali pristalice Omonije, pa su dve osobe lakše povređene, a napravljena je šteta na nekoliko automobila. Ipak, policija je brzo smirila situaciju.

Ekipa Omonije će u plej-ofu za Ligu šampiona igrati protiv Olimpijakosa, što će biti neki od najbitnijih mečeva u klupskoj istoriji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC