• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović razočaran, ali poručuje: Dali smo sto posto sebe, glave gore!

Autor mondo.ba

Evo šta je rekao Borčev vezista

 Liga Evrope Borac Rio Ave Vladan Danilović Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Samo nekoliko minuta dijelilo je fudbalere Borca od produžetaka u okršaju sa Rio Aveom u utamici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope...

Sve do 90. minuta na semaforu Gradskog stadiona pisalo je 0:0, a onda je portugalski predstavnik našao "pukotinu" u odbrani i prvo poentirao preko kapitena Tarantinija, do kojeg se lopta odbila nakon što je Bojan Pavlović odbranio pokušaj Želsona, dok je konačnih 0:2 postavio Hrvat Nikola Jambor u posljednjim sekundama meča.

Možda će vas zanimati

Mogli ste da čujete šta je u odjavi meča za TV Arena sport rekao trener Borca Vlado Jagodić, a teško je, naravno, ovaj poraz pao Borčevim igračima, a njihove utiske prenio je nakon meča vezista Vladan Danilović, koji je bio jedan od najboljih pojedinaca u crveno-plavom taboru.

"Odigrali smo dobru utakmicu, mislim da smo dali maksium. Dali smo sto posto sebe u svakoj situaciji. Željeli smo dobar rezultat i da prošemo, ali primili smo nesrećno taj prvi gol, dok drugi ne bih komentarisao. Ostaje žal, ali nam preostaje da se okrenemo ligi i spremno dočekamo sljedeću utakmicu. Rio Ave je tehnički i taktički veoma dobra ekipa, iako nisu igrali zvanične utakmice do sada prije ove. Ipak, to je sklop Portugalaca i Brazilaca, pa je suvišno pričati o njihovim kvalitetima. Mi smo izašli da probamo da igramo sa njima, a uspjeli smo u tome koliko su nam oni dozvolili. Ostaje žal za tim nekim prilikama, ali ništa, glave gore, idemo dalje..."

Već u ponedjeljak, 21. septembra, Borac igra protiv Tuzla sitija u osmom kolu m:tel Premijer lige BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC