• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratio sam se u Totenhem zbog Murinja: Geret Bejl je stigao i želi da osvaja trofeje!

Autor mondo.rs

I dalje jedna od glavnih fudbalskih vijesti ovih dana.

 Geret Bejl - Vratio sam se u Totenhem zbog Murinja Izvor: Guliver/Getty Images/Jasper Juinen, Jasper Juinen/Getty Images Europe

Geret Bejl je stigao!

Ono što je navijačima Totenhema na početku prelaznog roka izgledalo kao san, sada se ostvarilo - Velšanin je ponovo u klubu!

Možda će vas zanimati

Igrač Real Madrida stiže na jednogodišnju pozajmicu poslije nekoliko dosta slabih sezona u kojima nije bio u prvom planu Zinedina Zidana.

Bejl je već nastupao za Totenhem, prije nego što je svojevremeno pojačao Real Madrid 2013. godine za tada svjetski rekord od 100.000.000 evra.

"Lijep je osjećaj vratiti se, Totenhem je poseban klub za mene, u njemu sam stvorio ime. Nadam se da mogu da vratim kondiciju da pomognem ekipi i da osvajamo trofeje, nadam se. Kada sam odlazio, znao sam da bih volio da se vratim, ovdje sam se uvijek dobro uklapao. Gladan sam i motivisan, jedva čekam da sve počne", rekao je Bejl.

On je istakao i da je Žoze Murinjo ključan čovjek u njegovom povratku u Totenhem.

"Murinjo je veliki razlog za to što sam se vratio. On je ogromno ime i pobjednik, perfektan je spoj sa Totenhemom. Treba da osvajamo trofeje i on zna kako to da uradi bolje nego iko."

Bejl je povrijedio koljeno igrajući za selekciju Velsa, ali se očekuje da će biti spreman za meč sa Vest Hemom 17. oktobra.

"Sa Realom sam osvajao trofeje, dogurao daleko sa nacionalnim timom i osjećam da imam pobjednički mentalitet. Nadam se da ću to donijeti u svlačionicu, da svi više vjerujemo da možemo do trofeja na svakom frontu", zaključio je Bejl.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC