• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivić igra Čempionšip na svoj način: Dva gola, sedam bodova i povratak u vrh!

Autor Dušan Ninković

Srpski trener se drži oprobanog recepta.

 Ivić igra Čempionšip na svoj način: Dva gola, sedam bodova i povratak u vrh! Izvor: Naomi Baker/Getty Images Europe, Getty Images/Naomi Baker

Bez obzira kako se završe preostali mečevi u trećem kolu Čempionšipa, Vladimir Ivić i njegov Votford će biti u vrhu. Neće biti prvoplasirani, ali su tu!

Nakon pobede nad Lutonom, ekipom koja je do ovog kola imala maksimalan učinak, nekadašnji trener Makabija iz Tel Aviva je osvojio sedam bodova u prve tri utakmice!

VOTFORD - LUTON 1:0 (1:0)

/Pedro 35/

Dok je radio u Izraelu, Ivić je bio poznat po klin-šitovima, mečevima na kojima njegov tim nije primio pogodak. E, taj ''pelcer'' je poneo u Englesku.

Nakon tri runde prvenstva, Votfordova odbrana nije kapitulirala nijednom, a dva pogotka na dve različite utakmice su doneli sedam bodova na konto!

Nakon što je pobeđen Midlzbrro, pa remizirano sa Šefild Venzdejem, pao je Luton, ponovo minimalcem. Strelac je bio Žoao Pedro u 35. minutu, nakon asistencije Kena Seme.

Sada je lider Čempionšipa Svonsi, koji takođe ima sedam bodova, ali uz gol-razliku 3:0, a priliku da se vrate u vrh čekaju Reding i Bristol siti.

Paunovićeva ekipa ima šest osvojenih bodova nakon dva odigrana kola, pa bi pobedom u Kardifu mogla na lidersku poziciju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC