• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Belgijanci dolaze po Sadika: Partizanov napadač je sada na popustu

Autor Dušan Ninković

Crno-beli ostaju bez centarfora?

 Belgijanci dolaze po Sadika: Partizanov napadač je sada na popustu Izvor: MN PRESS

Nigerijski napadač koji je u Beogradu ostavio sjajan utisak mogao bi da bude izvor prihoda za crno-bele pre kraja prelaznog roka.

Partizan ima vremena do 5. oktobra da završi jedan veliki transfer, a po informacijama koje se pojavljuju, Umar Sadik bi mogao da promeni sredinu i preseli se u Belgiju, zemlju u kojoj je završena evropska avantura Partizana.

Kako prenosi ''MozzartSport'', Klub Briž je zainteresovan da u svoje redove dovede Nigerijca! Oni očekuju da je zbog Partizanovog ispadanja iz Evrope cena značajno niža nego što je bila pre nekoliko meseci, pa bi da iskoriste popust i potpišu pojačanje za narednih nekoliko sezona.

Ipak, postoje problemi.

Iako je Klub Briž sposoban da plati solidno obeštećenje, a Umar Sadik bi sigurno voleo da debituje u Ligi šampiona, transfer nije tako blizu realizacije.

Problem je dinamika isplate, odnosno Partizanov uslov da novac za napadača bude uplaćen odmah.

Klub Briž je napadača crno-belih gledao još u polufinalu Kupa Srbije, kada je bio jedan od najboljih aktera meča sa Crvenom zvezdom, ali su tada znali da ne mogu da se uključe u borbu. Postojalo je interesovanje ekipa iz Top 5 evropskih liga, a cena je bila 15 miliona evra. Sada je drugačije.

I Briž to želi da iskoristi.

Spremni su da ponude 7,5 miliona evra crno-belima, što je u situaciji koja je pogodila svetski fudbal, ali i izostanku grupne faze u Evropi, primamljiva svota za Partizan.

Za obavljanje posla ima još desetak dana, a klubovi će u tom periodu pregovarati o ratama u kojima će napadač biti isplaćen. Dok bi Partizan da se novac prosledi odmah, Belgijanci razmišljaju o roku od dve godine u kojima će plaćati rate.

Podsećamo, Savo Milošević je svojevremeno tvrdio za visokog napadača da će na svetskom tržištu koštati i više od 15 miliona evra.

Bilo kako bilo, Umar Sadik je na izlaznim vratima stadiona u Humskoj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC