• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Marakana" Evropu sa navijačima: UEFA je dala zeleno svjetlo, ali postoji jedan problem!

Autor mondo.rs

UEFA je isprobala prisustvo navijača na meču Superkupa Evrope i taj eksperiment je dobro prošao. Sada je vrijeme da se publika vrati na terene širom Evrope.

 UEFA dozvolila publiku Crvena zvezda problem krizni štab Izvor: MN PRESS

Izvršni odbor UEFA je nakon odigranog Superkupa Evrope odlučio da dozvoli prisustvo navijača na utakmicama međunarodnih takmičenja. Tako da će se Liga šampiona, Liga Evrope i mečevi nacionalnih timova igrati pred navijačima. 

Ipak, naravno da postoje vrlo jasne mjere opreza i zdravstveni protokoli. UEFA je dozvolila da na svakom meču bude ispunjena samo trećina kapaciteta stadiona. 

Možda će vas zanimati

 "Mislim da ova naša odluka drži zdravlje navijača na prvom mjestu. Razumno smo postupili i pozivamo sve ljubitelje fudbala da se ponašaju odgovorno. Od naših članica, 27 njih je već dozvolilo delimičan povratak navijača na utakmice", podsedio je predsjednik UEFA, Aleksander Čeferin.

To znači da bi u slučaju Crvene zvezde na svakom meču moglo da prisustvuje između 15 i 20 hiljada navijača, Gostujući navijači neće moći na mečeve, što znači da sve karte ostaju domaćoj publici. Ipak, nisu UEFA i Crvena zvezda jedini koji se pitanju.

Drugi uslov je da lokalne vlasti dozvole prisustvo publike na mečevima. To može biti problem za crveno-bijele, zbog negativnog iskustva sa prošlogodišnjeg "vječitog derbija". 

Doktor Predrag Kon je u nedavnom obraćanju javnosti istakao da je puštanje publike na stadion Partizana "vjerovatno pogrešna odluka". Ako se doktor Kon i ostatak Kriznog štaba ne predomisli, dozvola UEFA neće biti od pomoći Crvenoj zvezdi. 

A već smo vidjeli u ovim kvalifikacijama koliko u Evropi nedostaje podrška "Delija". 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC