• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola je naneo puno štete fudbalu: Bijelsa ne štedi Pepa, iako ga ovaj hvali na sva usta!

Autor Milutin Vujičić

Nije mislio ništa loše, ali...

 Gvardiola je naneo puno štete fudbalu: Bijelsa ne štedi Pepa, iako ga ovaj hvali na sva usta! Izvor: Alex Pantling/Getty Images/Guliver, Guliver/ Alex Livesey/Getty Images

Ove subote, tačno u 18.30, počinje utakmica koju su svi ljubitelji fudbala "zaokružili" na kalendaru kada je objavljen raspored mečeva Premijer lige.

U pitanju je susret Lids junajteda i Mančester sitija koji ne bi bio poseban po bilo čemu da nije menadžera na njihovim klupama. Sa jedne strane ćemo imati Marsela Bijelsu, a sa druge Pepa Gvardiolu, bez sumnje možemo da kažemo dvojicu taktičkih genija!

Možda će vas zanimati

Upravo je Gvardiola mnogo puta kroz trenersku karijeru isticao da je za njega Bijelsa najbolji trener na svetu i da je od njega pokupio mnoge cake, prilagodio ih i osmislio tiki-taku.

Za razliku od Bijelse, Gvardiola se naosvajao trofeja i trofeja, shvatio je kako da osim lepog fudbala dođe i do rezultata, pa je stoga sedeo na klupama Barselone, Bajerna i Mančester sitija, a teško da ćemo "El Loca" videti na nekom od ovih mesta zbog karaktera.

Čuli smo Gvardiola kaže o Bijelsi, a šta Bijelsa kaže o Gvardioli? 

"Pep je nenamerno naneo puno štete fudbalu. Zbog njega je nastao sistem prema kojem se timovi brane od njegovog fudbala. Ko je bolji trener? Klop je jedna stvar, Gvardiola je jedna stvar, a ja sam neka druga. Ne možemo se mi porediti", rekao je trener Lids junajteda.

Marselo Bijelsa je uspeo da od Lidsa napravi tim koji igra strašan fudbal i zbog toga su osvojili šest bodova u prva tri kola od povratka u Premijer ligu, a gol-razlika od 8:7 sve govori.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC