• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li ovo znači da Ben ostaje? Najava koja hrabri crveno-bijele, Falćinelijev niz i odgovori koje čekamo protiv Napretka

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda je pobijedila u jednom od najvažnijih mečeva sezone, ali nema mjesta opuštanju.

 Crvena-zvezda-Napredak-Arena-sport-uzivo-prenos-tabela-strijelci-transfer-Ben Izvor: MN PRESS

Napredak je jako loše počeo ovu sezonu i tim iz Kruševca je trenutno zakucan za dno tabele Superlige Srbije. Zajedno sa Mačvom imaju samo pet bodova, a sada dolaze u goste Crvenoj zvezdi. 

Domaći tim je odahnuo poslije pobjede nad Araratom na Kipru. Šampion Srbije je osigurao četvrto uzastopno učešće u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja i sada se okreće obavezama u prvenstvu.

Možda će vas zanimati

Evropa znači ozbiljnu finansijsku injekciju, ali i obavezu da se tim što bolje uigra i eventualno pojača. Djeluje da bi najveće pojačanje za crveno-bijele mogao da bude eventualni ostanak El Fardu Bena u timu.

Govorilo se da je njegov transfer spreman i da će duel sa Araratom u Nikoziji biti njegov posljednji u crveno-bijelom dresu. Za sada djeluje da to sigurno neće biti slučaj! Klub je stavio Benovu sliku kao najavu za ovaj duel, tako da je skoro sigurno da će reprezentativac Komorskih ostrva i danas biti u timu, mada vjerovatno neće početi meč. 

Prelazni rok traje do ponedjeljka i djeluje da Ben neće nigdje u Evropu, ali u Saudijsku Arabiju bi mogao. Tamo prelazni rok traje duže, ali zašto bi Zvezda prodavala svog najboljeg igrača pred evropske utakmice? Pogotovo poslije transfera Garsije u Grčku. 

Još jedna stvar koju bi u Zvezdi željeli je nastavak niza Dijega Falćinelija. Otkako je stigao unio je živost u napad i na prethodna tri meča je postizao golove. Sada se očekuje nastavak njegovog niza, a ako i protiv Napretka bude precizan, jasno je da će biti prva opcija u špicu. 

Vjerovatno će se štoperski tandem iz Nikozije odmoriti, a uz iskusnog Milunovića očekuje se Strahinja Eraković koji u ligi igra sve bolje. Još jedan bonus igrač će sasvim sigurno biti Veljko Nikolić, koji se očekuje na istoj poziciji kao i protiv Ararata. Tada je igrao nešto povučenije, kao kreativni defanzivni vezista i pružio je mnogo toga timu. 

Uzimao je loptu iz zadnje linije i kreirao napade, a sada Zvezdu opet očekuje meč u kome će protivnik stajati duboko. Nikolić bi mogao da se nametne Stankoviću kao nešto drugačija alternativa Seku Sanogu u narednom periodu. 

Naprijed će Stanković promiješati karte, pa će igrači poput Spiridonovića i Gavrića koji su rezerve u Evropi dobiti šansu od prvog minuta. 

SASTAVI:

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gajić, Eraković, Milunović, Gobeljić - Nikolić, Kanga - Spiridonović, Ivanić, Gavrić - Falćineli.

NAPREDAK (4-4-2): Ostojić - Stević, Marinković, Mršić, Spremo - Mijić, Kostić, Rašković, Kočić - Milunović, Mrkić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC