• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bleki je masakrirao Holanda: Ivica Iliev o igraču kakvih je malo u Evropi!

Autor Milutin Vujičić

"On se priprema za svaku utakmicu nekoliko dana unapred".

 Nikola Milenković je masakrirao Holanda: Ivica Iliev o igraču kakvih je malo u Evropi! Izvor: MN PRESS, Tanjug/Fredrik Varfjell/NTB scanpix via AP

Prošle večeri u Oslu apsolutni heroj pobede Srbije bio je Sergej Milinković-Savić, ali kao što je to Milan Kosanović podvukao u intervjuu za MONDO - nije bilo slabog pojedinca.

Odlično je odigrao čitav napad, vezni red, odlična je bila i odbrana, a upravo je na njoj možda bio i najveći teret. Bilo je potrebno zaustaviti Holanda i Serlota, a u tome su zajedno uspeli Rajković, odnosno Mitrović, Kolarov i Milenković.

Možda će vas zanimati

Upravo o poslednjem, najmlađem, ali sada već iskusnom, pohvalno je za italijanski "Lady radio" govorio operativac crno-belih Ivica Iliev.

"Videli ste sinoć, Milenković je 'masakrirao' Holanda. Ne znam kako će se dalje razvijati stvari sa Fjorentinom, ali on je preodređen da igra u velikom evropskom klubu. Njegove fizičke sposobnosti su neverovatne, da ne govorim o fudbalskoj inteligenciji. On se priprema za svaku utakmicu nekoliko dana unapred, malo je igrača u Evropi sa takvim karakteristikama", kazao je Ivica Iliev koji je bio sportski direktor Partizana kada su ga crno-beli prodali u Italiju.

U redovima "ljubičastih" nije usamljen, tu je još jedan bivši igrač Partizana, još mlađi Dušan Vlahović, a i o njemu Ivica Iliev ima samo reči hvale. Iako ga kritikuju na Apeninima...

"Žao mi je zbog kritika, ali poznajem ga dobro, iz svega će izaći još jači. Dušan je jak, želi da radi. Posle meča sa Interom reagovao je dobro, ali mora da ima podršku trenera Jakinija, saigrača i navijača. Veoma ga poštujem, malo je igrača sa takvim talentom i karakterom", kazao je Iliev.

"Može da igra i kao prvi i kao drugi napadač, a ne zaboravimo da ima tek 20 godina, mnogo je mesta za napredak".

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RancidCo

Ima li sredine kod nas?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC