• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati se ne plaše Srbije NA EURO2021: Čekamo vas u Glazgovu! Nevjerovatno šta ste promašili...

Autor Milutin Vujičić

Utakmica koju svi u Srbiji željno iščekuju, ali treba im još pobjeda do nje...

 Norveska-Srbija-1-2-sta-pisu-hrvatski-mediji-pred-Evropsko-prvenstvo-2021 Izvor: Tanjug/Fredrik Varfjell/NTB scanpix via AP, Guliver/ Alex Davidson/Getty Images

Ubjedljiva partija Srbije i pobjeda nad Norveškom (2:1) u polufinalu baraža za plasman na Evropsko prvenestvo izazvala je veliku pažnju medija u regionu, posebno u Hrvatskoj.

Zašto baš tamo?

Prosto jer su se "vatreni" već plasirali na EURO2021 i dobro znaju da će pored Engleske i Češke njihov posljednji rival u grupi biti pobednik baraža divizije "C", a to će biti Srbija ili Škotska koje će o tome odlučiti 12. novembra u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Mediji u Hrvatskoj su bili rezervisani u komentaru utakmice, "Jutarnji list" poručuje da su srpski igrači "dominirali u Norveškoj i imali niz sjajnih prilika", a da su ih zapravo razočarali Norvežani, posebno najveća tamošnja zvezda Erling Braut Holand. Za sada nema nikakvih prognoza da li bi više voljeli da im narednog ljeta u Škotskoj rvali budu "orlovi" ili upravo Škoti...

"Večernji list" navodi da su "Srbi napravili korak ka grupi sa Hrvatskom", uz konstataciju da su srpski igrači "bili puno bolji i stvarali šanse", ali da im je dugo trebalo da postignu gol.

S druge strane "Index.hr" je objavio nekoliko vijesti o meču Norveška - Srbija, što znači da su temeljno pratili ovaj duel, a i oni konstatuju da su srpski igrači bili mnogo bolji od domaćina. "Nevjerovatno je šta su igrači Srbije sve promašili u ovom susretu i bila bi prava sportska nepravda da su ispali", stoji u izvještaju na najčitanijem hrvatskom portalu uz podsjećanje na prilike Mitrovića, Đuričića i Lazovića.

Analitičniji sportski portal "Telesport" samo se izvještajem osvrnuo na meč uz poruku "Čekamo vas u Glazgovu", a vidjećemo da li će to biti komšijski derbi ili će Hrvati gostovati Škotima.

Anketa

Da li sad verujete da Srbija može da se plasira na EURO2020?

  • Da, ako budemo igrali kao protiv Norveške!

    70.59% (12)

  • Da, verovao sam i ranije...

    17.65% (3)

  • Ne, i dalje sam pesimista

    11.76% (2)

Da li sad verujete da Srbija može da se plasira na EURO2020?

Rezultati

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC