• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Žigić otkrio tajnu: Evo šta je poručio Sergeju prije ulaska na teren!

Autor mondo.rs

Reprezentacija Srbije savladala je Novršeku u Oslu 2:1 golovima Sergeja Milinković-Savića.

 Nikola Žigić otkrio tajnu: Evo šta je poručio Sergeju prije ulaska na teren! Izvor: Twitter/protagonista

Vezista Lacija ušao je na gostovanju u Norveškoj sa klupe i postao heroj nacije. Sa dva po gotka, jednim u regularnom dijelu i drugim u produžetku, donio je "orlovima" prolaz u finale baraža. 

Kamere su uhvatile momenat pred njegov ulazak na teren, kada je sa njim pričao Nikola Žigić. Nekada reprezentativac i kapiten nacionalnog tima, a sada član stručnog štaba Ljubiše Tumbakovića, dao je Sergeju neke bitne savjete. 

 "Objasnio sam Sergeju neke taktičke zadatke, vezano za odbrambenu i napadačku formaciju, što se tiče prekida. I poželio da postigne gol. Uostalom, kao i svima što poželim kada ulaze u igru. Drago mi je zbog njega, a još draže zbog svih u državnom timu i Savezu", rekao je Žigić za "Blic".

On je naglasio da nema nikakve euforije u nacionalnom timu i osvrnuo se na narednog protivnika. 

"Škotska je ozbiljan rival, za svako poštovanje. Važno je da budemo koncentrisani i hladne glave i sprovedemo zamisli selektora Tumbakovića. Vjerujem u momke i u povoljan ishod. Ali, da ne trčimo pred rudu, sada nas očekuje utakmica nove sezone Lige nacija protiv Mađarske. Vjerujte, već smo arhivirali Norvešku i okrenuli se narednom izazovu. Naši reprezenatativci su svjesni svake utakmice", dodao je Nikola Žigić.

Reprezentacija Srbije prije meča sa Škotskom mora da se posveti obavezama u grupnoj fazi Lige nacija. Poslije remija i poraza u prva dva kola "orlovi" na domaćem terenu protiv Mađarske traže svoju prvu pobjedu.

Nova sezona Lige nacija je bitna jer bi dobar plasman u grupnoj fazi znači da će Srbija imati bolje mjesto u žrijebu za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC