• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Maksimir je postao logor": Navijači Dinamo Zagreba šokirani, maltretiraju decu pri ulasku na stadion! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Ovo je video o kojem prethodnih dana bruji čitava Hrvatska.

 "Maksimir je postao logor": Navijači Dinamo Zagreba šokirani, maltretiraju decu pri ulasku stadion Izvor: Facebook/Dinamotosmomi/printscreen

Neverovatne scene viđene su u Zagrebu. Navijači tamošnjeg Dinama objavili su video snimak na kojem se vidi kako se iz obezbeđenja kluba ophode prema njima po ulasku na stadion.

Njihovi navodi da se radi o represiji nad navijačima sada su dobili potvrdu u šokantnom snimku o kojem bruji cela Hrvatska.

Možda će vas zanimati

Naime, na jednom video snimku vidi se kako pri ulasku na stadion čak i decu od desetak godina i mlađe teraju da se izuvaju pre nego što im bude dopušteno da uđu na "Maksimir".

Naime, radilo se o meču Dinamo Zagreba i Gorice, na kojem je određen broj navijača imao pravo prisustva, a u nedelju su na Fejsbuk stranici "Dinamo to smo mi" isplivali detalji ponašanja redara na ulasku na stadion. U opisu video snimka stoji "ovako izgleda ulaz u logor Maksimir".

"Na meč Dinama protiv Gorice u subotu je stiglo 780 navijača Dinama, a mnogi od njih ostali su zgroženi onime što ih je dočekalo na ulazu na stadion. Osiguranje je detaljno pretraživalo sve koji su ulazili na Maksimir, a išlo se do te mere da su se pretresala i deca kojoj su izuvane patike", kažu iz udruženja navijača Dinama.

Mnogi navijači su se u komentarima javili, gde su objašnjavali da su i oni na svojoj koži osećali represiju redara i policije.

"Skidali su nas po kiši i hladnoći u gaće. Zadnji put mi je redar pokušao da uzme mobilni dok sam to snimao. Da mu policajac nije rekao da smiri strasti, bilo bi svega. Kada neko baci baklju, pronađu mu ime i porodicu do trećeg kolena. A ovo je u redu i o tome se ne priča. Sve to odvija se na stadionu na kojem je pravo čudo da beton dosad nekome nije pao na glavu. Neka budu srećni da ljudi uopštee dolaze i rizikuju živote, a ne da još represiju vrše nad njima", napisao je jedan od navijača u komentaru videa.

"Odavno je umro Dinamo koji sam poznavao i voleo. Ovo nije ni senka više, ruševine po kojoj psi zapišavaju... Tuga i jad", napisao je drugi navijač Dinamo Zagreba.

Pogledajte kako je to izgledalo u subotu pred meč Dinama i Gorice:

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC