• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u Moskvi, Nikolić će biti ljut: Zablistali u Ligi šampiona, pa izgubili od posljednjeg na tabeli!

Autor Dragan Šutvić

Veoma neprijatan poraz Lokomotive!

 Šok u Moskvi, Nikolić će biti ljut: Zablistali u Ligi šampiona, pa izgubili od posljednjeg na tabeli! Izvor: Guliver, Ian Walton/Getty Images Europe

Visoki uspon u Ligi šampiona, pa bolno klizanje u ruskoj Premijer ligi. Tako se ukratko može opisati ova nedjelja Lokomotive.

Posle sjajnog nastupa u prvom kolu najjačeg takmičenja protiv Salcburga, ekipa Marka Nikolića u subotu uveče izgubila je od tima koji je u prethodnih 11 kola osvojio samo tri boda i nijednom nije pobijedio!

Lokomotiva Moskva - Rotor Volgograd 1:2 (1:1)

Možda će vas zanimati

Gosti su poveli u 18. minutu poslije penala koje je "iz druge" iskoristio Brazilac Flamarion, jer mu je golman domaćih Giljerme najprije "skinuo" šut, a onda je napadač prišao i zakucao loptu u mrežu.

Favorit je nastupio u očekivano kombinovanom sastavu zbog umora (napadač Fedor Smolov i krilo Anton Mirančuk počeli su kao rezerve) i izjednačio je u 28. minutu, udarcem sa ivice peterca.

Ipak, gost je ponovo stekao prednost u 57. minutu, lijepim golom Kolumbijca Andresa Ponsea sa ivice šesnaesterca i tako je postavio konačan rezultat.

Mirančuk je potom ušao u igru, u 83. minutu je imao šansu da izjednači iz penala, ali je pogodio stativu, a odbijenu loptu zbog pravila nije mogao da pošalje u mrežu jer nije dotakla nikoga osim okvira gola.

Iako je Rotoru potom poništen gol zbog ofsajda, Lokomotiva nije uspjela da izjednači, pa je doživjela poraz poslije četiri uzastopna trijumfa u prvenstvu.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC