• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hoću da dam izjavu poslije promašenog penala": Ivanić pokazao kako se ponašaju profesionalci!

Autor Dragan Šutvić

"Lako mi je da dajem izjave poslije pobjeda, golova, asistencija...", kazao je najbolji strijelac Crvene zvezde.

 Mirko Ivanić hoću da dam izjavu poslije promašenog penala Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je napravila prvi kiks u Superligi ove sezone pošto nije uspjela da savlada Javor (0:0), iako je imala mnogo šansi da savlada Đorđa Lazovića.

Ubjedljivo najbolju imao je Mirko Ivanić koji je poslije dosuđenog jedanaesterca nad Benom preuzeo odgovornost, međutim čuvar mreže Javora ga je pročitao. Najbolji strijelac Zvezde tako je propustio da postigne deseti gol u sezoni, a da svojoj ekipi donese 11. pobjedu u prvenstvu.

Možda će vas zanimati

Bez obzira što je bio tragičar, poslije meča se ponio kao pravi profesionalac.

"Lako mi je da dajem izjave poslije pobjeda, golova, asistencija. I sada sam želio dam izjavu poslije promašenog penala i slabije igre", kazao je Ivanić za sajt Zvezde.

"Bio sam odsutan jedan period zbog dobijenog pozitivnog nalaza na korona virus. Zaista mi je žao zbog promašenog penala i mogu da obećam da ću u narednom periodu raditi još jače, kako bih bio u prilici da već u sljedećoj utakmici pomognem ekipi".

Zvezdu sada očekuje veoma gust raspored i igranje po sistemu četvrtak-nedjelja, a već naredni izazov je Slovan iz Libereca koji dolazi na stadion "Rajko Mitić".

S obzirom na to da su Česi pobijedili Gent u prvom kolu Lige Evrope, a da je Zvezda izgubila od Hofenhajma, jasno je da je pobjeda neophodna kako bi i dalje moglo da se razmišlja o proljeću, odnosno nokaut fazi.

"Sigurno da ću biti spremniji za meč Lige Evrope nego što sam bio večeras. Prva utakmica poslije pauze je uvijek najteža. Potrudiću se da me ovaj promašen penal samo još više motiviše", kazao je Ivanić i poručio da su njegovi saigrači i on do posljednjeg trenutka pokušavali da matiraju golmana Javora, ali nisu iskoristili šanse.

"Siguran sam da ćemo moji saigrači i ja iz ovog duela izvući dobre pouke i da ćemo u sljedećoj utakmici biti znatno bolji".

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC