• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Naše dijete je najstrašnije zlostavljano": Milan i Snežana Borjan traže kaznu zbog montaže na Twitteru!

Autor Dragan Šutvić

"Te slike će ostati na internetu, a on će krenuti u školu za nekoliko godina...".

 milan-borjan-snezana-borjan-tuzba-profesor-vladimir-vuletic-montaza-dijete-tumbakovic-twitter Izvor: Prva

Foto-montaža koju je potpredsjednik Partizana i profesor Pravnog fakulteta dr Vladimir Vuletić okačio na Twitteru poslije "vječitog" derbija izazvala je veliku buru u javnosti.

Na fotografiju Milana Borjana sa sinom Filipom, maloljetnom djetetu je "namontirana" glava Ljubiše Tumbakovića. Time se aludira na vezu bivšeg trenera i direktora Partizana sa Snežanom Borjan, suprugom golmana Zvezde, koja je i sama radila u Humskoj.

Možda će vas zanimati

O toj temi su u Jutarnjem programu TV prva govorili Milan i Snežana Borjan.

"Najstrašnije je zloupotrijebio naše dijete. Stavio je montažu na svoj Twitter profil i doveo je u pitanje očinstvo tog djeteta. To je nedopustivo da radi kao potpredsjednik Partizana i profesor Pravnog fakulteta. Prekršio je konvenciju o pravima djeteta. Nijedno dijete to ne zaslužuje. Naše dijete je najstrašnije zlostavljano. Te slike će ostati na internetu, a on će krenuti u školu za nekoliko godina...", požalila se supruga kapitena Crvene zvezde.

Oni su odmah pozvali advokata, a pošto je sin Filip i kanadski državljanin - kontaktirali su i tamošnje vlasti koje su, prema njihovim rečima, odmah preduzele potrebne korake.

"Ovo je prevršilo svaku mjeru. Derbi donosi uvijek čarke između nas igrača i uprava, ali mislim da je ovo nedopustivo. Ne može jedan profesor da to radi. Nemam kontakt s njim i meni je ta fotografija proslijeđena, poludio sam i zvao sam advokata da vidimo šta može tu da se uradi, da se kazni. Advokat će podnijeti krivičnu prijavu protiv njega", poručio je Milan Borjan.

Supružnici Borjan su istakli da žele kaznu za profesora Vladimira Vuletića zato što se "plaća iz budžeta Srbije", a pitaju se zašto vrijeđaju njih kada kada ga nisu uvrijedili.

"Postoji taj hejt između Zvezde i Partizana, a oni kao da imaju neke komplekse od nas. Za dobrim konjem se podiže prašina...", kazao je Milan Borjan i rekao da je u kontaktu sa Kanađanima, međutim zamolili su ga da ne iznosi javno detalje.

Izvor: Prva

Poslije pomenute objave na Twitteru oni su dobili i prijetnje na društvenim mrežama.

"Navijači nisu poenta, njih ne krivim, krivim one koji su na pozicijama i daju inpute. On ima ozbiljnu poziciju i daje inpute navijačima i okreće ih da prave teška djela. Odmah sam prijavila policiji i istražuju se ove prijetnje", dodala je Snežana Borjan i rekla da očekuje reakciju Pravnog fakulteta, dok je Milan Borjan istakao da je zabrinut za bezbjednost.

"Za Filipa sam najviše zabrinut jer ko zna šta može da dođe profesoru u glavu i da se nešto desi. Treba da se šalje poruka ljubavi, a ne mržnje".

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC