• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korona napala Budućnost: Dva pozitivna u timu iz Podgorice, derbi ABA lige pod znakom pitanja

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Loše vesti dolaze iz Crne Gore.

 Korona napala Budućnost: Dva pozitivna u timu iz Podgorice, derbi ABA lige pod znakom pitanja Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Košarkaški klub Budućnost obratio se javnosti sa obaveštenjem da su dva člana ovog kluba dobila pozitivan test na virus korona. 

Ovo je otkriveno posle meča petog kola Evrokupa protiv Mornara. Tim iz Bara je u tom meču pobedio 85:82 posle produžetka, ali poraz nije bio jedina loša vest za Podgoričane. 

Možda će vas zanimati

Nakon testiranja otkriveno je da su dva člana Budućnosti pozitivna na virus korona, a oni će biti testirani ponovo pred derbi ABA lige, meč sa Cedevita Olimpijom. 

Ostaje da se vidi da li će pojava pozitivnih u timu Budućnosti uticati na odigravanje meča sa Cedevita Olimpiom, timom koji je već ove sezone zbog virusa korona otkazao nekoliko utakmica. 

Saopštenje Budućnosti prenosimo u celosti. 

"Budućnost Voli, nakon testiranja igrača i stručnog štaba na COVID-19 po zdravstvenom protokolu Evrokupa, koje je ekipa odradila u četvrtak, obaveštava javnost da su rezultati testova pokazali da u timu postoje pozitivni slučajevi novog koronavirusa.

Košarkaši i članovi stručnog štaba ekipe Budućnost Voli odradili su protokolarni test na COVID-19, nakon meča petog kola Evrokupa a pre utakmice petog kola ABA lige koji se igra u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije.

Jedna od osoba koja je pozitivna na COVID-19 ima blage simptome i nalazi se u samoizolaciji od srede. Druga osoba je bez simptoma i od danas je u izolaciji.

Novo testiranje ekipe će se obaviti po protokolu Aba lige i Evrokupa u najkraćem mogućem roku", navodi se u saopštenju kluba. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC