• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee pred Partizan: Umor je evidentan, ali uz koncentraciju svih 40 minuta možemo do pobjede

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslije tri vezana gostovanja, dva u ABA ligi i u Ligi šampiona, košarkaši Igokee će konačno odigrati utakmicu u Laktašima (subota, 20.00).

 Igokea - Partizan, najava, ABA liga, 5. kolo, izjave Dragan Bajić, Stefan Fundić Izvor: MONDO/Goran Arbutina

"Igosi" će u subotu u petom kolu regionalnog takmičenja dočekati "ranjeni" Partizan, čijem se treneru Vladi Šćepanoviću opasno "drma" stolica.

Možda će vas zanimati

"Pa prvo što moram da kažem su činjenice da smo mi proteklih 10 dana proveli takoreći više na putovanjima nego što smo mogli iskoristiti ekipu za neki trenažni proces i pripremu same utakmice. Umor je evidentan kod mojih igrača, imamo jedan dan da se spremimo za utakmicu. Ono što me sigurno raduje je kod mog tima to je sam pristup ovoj utakmici koju smo odigrali u Francuskoj i na sav umor koji je postojao kod njih oni su ostavili srce na parketu", rekao je strateg Aleksandrovčana Dragan Bajić.

Prema njegovim riječima, važnije od pobjeda i poraza je pristup i maksimalan angažman u svakom meču.

"Ono što im ja kao trener stalno govorim da na svaku utakmicu moramo izaći muški, da se borimo maksimalno, da ispoštujemo sve zadatke koje postavimo ispred sebe, i kad doživiš poraz to će ljudi sigurno znati da cijene. To sam osjetio poslije ove utakmice protiv Limoža. To očekujem od svog tima da pokaže u narednoj utakmici, moraćemo maksimalno da se skoncentrišemo da odigramo jednu dobru i agresivnu odbranu, da pokušamo iz te agresivne i dobre odbrane doći do lakih poena. Ono što je bitno za ovaj tim je da imamo tu kontrolu skoka kad je defanziva u pitanju. Kroz ovaj period utakmica krasio nas je ofanzivni skok, uz punu koncetraciju svih 40 minuta možemo očekivati pozitivan rezultat".

Bajić je na kraju uputio izraze saučešća Mornaru iz Bara zbog smrti klupskog ekonoma Luke Macanovića.

"Ono što želim ovom prilikom da našim prijateljima iz Mornara izjavim saučešće u svoje ime, svojih igrača i uprave kluba povodom smrti njihovog člana, klupskog ekonoma Luke Macanovića, i naravno izjavljujem saučešće njegovoj porodici".

Izvor: FIBA/Champions League basketball

Košarkaš Igokee Stefan Fundić takođe je svjestan da je ekipa umorna od putovanja, ali i uvjeren da će i protiv crno-bijelih dati svoj maksimum na domaćem parketu.

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe Partizana, koja je jako kvalitetna ekipa ali mislim da i mi imamo svoje kvalitete i igramo u našoj kući. Svakako da idemo na pobjedu, a ova utakmica nam dolazi poslije tri vezana gostovanja i jako teškog puta, ali mislim da ako se skupimo i damo sve od sebe, što moramo na domaćem terenu, možemo da pobijedimo", naglasio je krilni igrač "igosa".

Iako je Partizan u međusobnom omjeru uspješniji od Igokee (13 pobjeda i šest poraza), skor u Laktašima (5-5) pokazuje da nas očekuje neizvjesna utakmica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC