Odlazi?

Španci ponovo protiv Luke Jovića: Vodi se kampanja o njegovoj prodaji - ''Izgubio je mjesto i u Srbiji!''

Autor Bojan Jakovljević

Ugledni list piše o planu Real da proda srpskog napadača.

Izvor: MN PRESS

Bio je fantastičan u dresu Srbije tokom novembra, kada je davao golove i namještao ih svojim saigračima. bio je fantastičan i u prvim mečevima po odlasku u Ajntraht, kada je terorisao golmane u Bundesligi. Sada je Luka Jović ponovo u golgeterskom postu, što se Špancima ne sviđa.

A kako to već ide, čim nema golova, piše se o prodaji... Danas se odlaskom mladog napadača iz Real Madrida bavio As, koji tvrdi da je Jović na izlaznim vratima stadiona koji će uskoro dobiti kazino.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde ponovo je u sjenci. U klubu je rezervna opcija iza raspunacong Portugalca Andrea Silve, u reprezentaciji su ispred njega po minutaži i učinku Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović. Luka Jović već dva mjeseca nije zatresao mrežu!

Ugledni španski list zbog toga ističe da je Joviću narušen ugled u reprezentaciji, gdje je izgubio bitnu ulogu koju je imao prethodne jeseni. Oni su prilično sigurni da će Real Madrid prestati da ulaže u mladog napadača, 

Od transfera iz Ajntrahta koji se desio 2019. godine za 60 miliona evra, Luka Jović odigrao je 32 meča i postigao dva gola za Real. U Madridu nisu zadovoljni takvim učinkom, pa se razmišlja o prodaji narednog ljeta, kako bi bio ''izvučen'' bar dio uloženog novca.