• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Seks skandali, video trake, optužbe za rasizam: Jović zbog njega ne igra, a Realu odgovara ružna prošlost napadača!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener madridskog Reala Zinedin Zidan ne krije ko mu je omiljeni fudbaler.

 Seks skandali, video trake, optužbe za rasizam: Jović zbog njega ne igra, a Realu odgovara prošlost Izvor: Profimedia

Luka Jović nije uspio da se izbori za adekvatnu minutažu u Real Madridu i "kraljevski klub" ga je poslao nazad u Njemačku na pozajmicu. 

Igrač koga su platili 60.000.000 evra nije dobio priliku prije svega zbog sjajne forme Karima Benzeme, koji ne prestaje da daje golove u Španiji. 

Možda će vas zanimati

On je ove sezone najbolji igrač Reala, a Zidan je nekoliko puta naglasio da mu je Benzema omiljeni napadač. Ipak, nema ga u timu Francuske još od 2015. godine i to Zinedinu Zidanu i te kako odgovara!

"Iskreno, za mene kao trenera Reala je odlično što Karim ostaje s nama. Mislim da je to sasvim logično… Karim u posljednje vrijeme radi odlične stvari i zaista igra spektakularno", rekao je Zidan na nedavnoj konferenciji za štampu, 

I zaista zvuči nevjerovatno da jedan od najboljih napadača svijeta, koji pritom ima 27 postignutih golova za nacionalni tim, nije u reprezentaciji. Ali niz skandala je Benzemu otjerao iz tima "trikolora". On je uoči Eura 2016. godine izbačen sa spiska reprezentacije, a tada je za španske medije rekao da je selektor Dešan rasista! 

Tvrdio je da ga je zbog boje kože i alžirskog porijekla izbacio iz nacionalng tima. Potom je pred Svjetsko prvenstvo 2018. godine opet napao Fudbalski savez govoreći da je FS Francuske pokazao svoje pravo lice, a 2019. godine je čak tražio da mu se dozvoli da nastupa za Alžir! 

Ipak najveći razlog za njegovo nepozivanje je slučaj ucjene! Naime upravo pred EURO 2016. godine određeni kriminalni krugovi su vezisti Francuske Matjeu Valbueni tražili novac kako ne bi u javnost pustili video snimke na kojima je vezista. 

U pitanju je bio eksplicitni video u kome Valbuena ima seks sa nepoznatom djevojkom, a do omalenog veziste ucjenjivači su došli preko Benzeme. On se branio da je samo htio da pomogne saigraču, ali od tada ga nema u nacionalnom timu. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC