FRKA

U Hrvatskoj novo rasulo - igrač nije pozvan zbog Modrića? Novi sukob pred ključne mečeve, problem nastao na večeri!

Autor Bojan Jakovljević

U selekciji Zlatka Dalića uvijek neki problemi...

Izvor: Profimedia

Iznova novi problemi u reprezentaciji Hrvatske! Nakon ljetošnjih skandala na Evropskom prvenstvu, kada su "vatreni" igrali u dresu sa ustaškim grbom i kada je Ante Rebić "prozivao" sve redom, sada je nova frka u pitanju.

Hrvatsku reprezentaciju trese sukob čiji je dio bio i Luka Modrić!

Naime, mnogo polemike se podiglo u Hrvatskoj povodom činjenice da Josip Brekalo nije bio pozvan za mečeve reprezentacije u septembru.

O 23-godišnjem krilu Volfsburga se pisalo kao o igraču koji je načinio pogrešan korak u odnosu sa Lukom Modrićem, prvom zvijezdom selekcije i suprotstavio mu se tokom martovskog okupljanja. Tako bar tvrdi njemački "Bild", koji navodi da Brekalo nije poštovao hijerarhiju u reprezentaciji.

"Tokom reprezentativnog okupljanja u martu 2021. došlo je do sukoba između Brekala i Modrića. Incident se dogodio u hotelu tokom večere, kada je Brekalo odbio da poštuje hijerarhiju u rasporedu sjedenja za stolom", navodi njemački medij.

Brekalo se na Instagramu oglasio porukom da nije neposlušan i poručio da je reprezentacija Hrvatske za njega svetinja.

Ipak, on neće biti u timu Zlatka Dalića za ključne kvalifikacione mečeve protiv Rusije, Slovačke i Slovenije u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo.