PROMENE

Megvajer gubi kapitensku traku u Junajtedu? Spremaju se velike promjene u Mančesteru, na udaru prvo najskuplji štoper!

Autor Dragan Šutvić

Kako stvari stoje Hari Megvajer sledeće sezone neće biti kapiten Mančester junajteda. Ralf Rangnik je iznio zanimljiv prijedlog.

Izvor: Profimedia

Mančester junajted već nekoliko godina nije strah i trepet u Engleskoj kao što je nekada bio. Više se navijači podsmijavaju njihovim potezima, transferima i samoj igri nego što imaju strah od uspjeha. Na "Teatru snova" su to riješili da promijene dovođenjem Erika ten Haga.

Trener Dušana Tadića će od leta preuzeti engleski klub i sprema velike promjene. Nemanja Matić sigurno odlazi, a tu je i još igrača koji bi mogli da napuste redove "crvenih đavola". A, na udaru će se naći i najskuplji štoper Hari Megvajer.

Kapiten Junajteda, koji je češće u centru pažnje zbog gluposti nego zbog dobrih poteza, bi mogao da izgubi traku naredne sezone. Tome u prilog govori i izjava aktuelnog menadžera Ralfa Rangnika.

"Teško mi je da kažem ko će biti kapiten, jer još uvijek ne znamo ko će biti u timu naredne sezone. Mogu samo da kažem da su moji klubovi u prošlosti birali kapitena unutar tima. Dakle, igrači su bili ti koji su birali kapitena i ja vjerujem da bi tako trebalo da bude. Znam da mnogi treneri tako biraju i tako bih ja učinio, ali ja neću biti trener naredne sezone. Erik je taj koji će morati da odluči", rekao je Ten Hag.

S obzirom na Megvajerove partije i na samu igru ekipe izvjesno je da će neko drugi ponijeti kapitensku traku. Ukoliko ostane, vjerovatno će to biti Kristijano Romaldo, mada je i njegova sudbina u klubu neizvjesna, posebno ako ne izbore plasman u Ligu šampiona.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!