• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Megvajer gubi kapitensku traku u Junajtedu? Spremaju se velike promjene u Mančesteru, na udaru prvo najskuplji štoper!

Autor Dragan Šutvić

Kako stvari stoje Hari Megvajer sledeće sezone neće biti kapiten Mančester junajteda. Ralf Rangnik je iznio zanimljiv prijedlog.

 megvajer više neće biti kapiten junajteda  Izvor: Profimedia

Mančester junajted već nekoliko godina nije strah i trepet u Engleskoj kao što je nekada bio. Više se navijači podsmijavaju njihovim potezima, transferima i samoj igri nego što imaju strah od uspjeha. Na "Teatru snova" su to riješili da promijene dovođenjem Erika ten Haga.

Trener Dušana Tadića će od leta preuzeti engleski klub i sprema velike promjene. Nemanja Matić sigurno odlazi, a tu je i još igrača koji bi mogli da napuste redove "crvenih đavola". A, na udaru će se naći i najskuplji štoper Hari Megvajer.

Možda će vas zanimati

Kapiten Junajteda, koji je češće u centru pažnje zbog gluposti nego zbog dobrih poteza, bi mogao da izgubi traku naredne sezone. Tome u prilog govori i izjava aktuelnog menadžera Ralfa Rangnika.

"Teško mi je da kažem ko će biti kapiten, jer još uvijek ne znamo ko će biti u timu naredne sezone. Mogu samo da kažem da su moji klubovi u prošlosti birali kapitena unutar tima. Dakle, igrači su bili ti koji su birali kapitena i ja vjerujem da bi tako trebalo da bude. Znam da mnogi treneri tako biraju i tako bih ja učinio, ali ja neću biti trener naredne sezone. Erik je taj koji će morati da odluči", rekao je Ten Hag.

S obzirom na Megvajerove partije i na samu igru ekipe izvjesno je da će neko drugi ponijeti kapitensku traku. Ukoliko ostane, vjerovatno će to biti Kristijano Romaldo, mada je i njegova sudbina u klubu neizvjesna, posebno ako ne izbore plasman u Ligu šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC