• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadićev trener zavodi red - petorica lete iz Junajteda: Sprema se egzodus u Mančesteru, prvo će njih otjerati!

Autor Dragan Šutvić

Erik ten Hag je sjeo na klupu Mančester junajteda i čeka ga buran prelazni rok. Petoricu igrača je već otpisao i mogu da napuste klub.

 erik ten hag otpisao pet igrača junajteda  Izvor: Profimedia/YouTube/AFC Ajax/Screenshot

Holandski trener Erik ten Hag preuzeće od ljeta posrnulog giganta Mančester junajted i pokušati da implementira sistem koji je gajio prethodnih pet sezona u Ajaksu, ali zbog toga će morati da napravi dosta promjena.

Jasno je svima da se mnogi igrači "crvenih đavola" ne uklapaju u njegovu filozofiju, drugi nemaju kvalitet, tako da nas ovog ljeta čeka velika, možda i najveća rekonstrukcija na Old Trafordu od penzionisanja Aleksa Fergusona. Dobra vijest za navijače Junajteda je da Ten Hag već zna šta želi...

Možda će vas zanimati

Britanski list "Mirror" prenosi da je Ten Hag na sastanku sa rukovodstvom kluba odmah saopštio da su petorica fudbalera sa statusom "zvijezde" na prodaju.

Ono što nisu uspjeli Solskjer i Murinjo, probaće da uradi Ten Hag, a od njihove prodaje nada se da će zaraditi novac dovoljan za finansiranje novih pojačanja. Klub se sprema da potroši preko 200 miliona evra, međutim moraće i da zarade zbog novih pravila o finansijskom fer-pleju koja je usvojila UEFA.

Tako je Junajted spreman da sasluša ponude za Arona Van-Bisaku, Erika Bajia, Aleksa Telesa, Fila Džounsa i Antonija Marsijala, a jasno je od koje dvojice najviše mogu da zarade.

To su naravno Van-Bisaka, koji je jedini prvotimac Junajteda, odnosno Marsijal koji je zimus otišao u Sevilju, ali i dalje ima status u svijetu fudbala. Mnogo manje novca mogu da očekuju za preostalu trojicu fudbalera koji su uglavnom imali status rezervista na Old Trafordu.

Uz njih, odlazi Nemanja Matić, odnosno Pol Pogba kome ističe ugovor sa Junajtedom, a vidjećemo da li će Erik ten Hag dovoditi i igrače iz Ajaksa, pošto se spekulisalo da je zainteresovan za brazilskog napadača Antonija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC