Fudbal

Ronaldu se zbog ovog smiju - opet se izblamirao: Kristijano više nije onaj stari, svi daju golove sem njega!

Autor Haris Krhalić

Jeste Mančester junajted upisao trijumf protiv prošle godine sedmoplasirane ekipe Kipra, ali uz mnogo problema.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Fudbaleri Mančester junajteda uspjeli su teškom mukom da stignu do druge pobjede u Ligi Evrope ove sezone, pošto su na gostovanju kiparskoj Omoniji jedva ostvarili trijumf 3:2 i to nakon preokreta.

A u meču prepunom mučenja i sa zaostatkom na poluvremenu, Junajted je uspio da slavi ne zahvaljujući Kristijanu Ronaldu, već uprkos njemu, pošto se Portugalac u ključnim trenucima meča obrukao promašajem!

Omonija je u 34. minutu povela preko Karima Ansarifarda, da bi u prvih 20 minuta drugog dijela igre Junajted stigao do preokreta golovima Markusa Rašforda i Entonija Marsijala. A za to vrijeme, Ronaldo - koji je napokon bio u startnoj postavi "crvenih đavola" - nikako nije uspijevao da bude od veće koristi ekipi.

Nakon svega, uspio je da u jednom napadu iz velike blizine, usamljen pogodi stativu i tako svojim velikim promašajem lijepo sumira svoju trenutnu formu u dresu Junajteda. Igrao se 78. minut kada je posle klizanja Nemanje Miletića, bivšeg igrača Partizana, Mančester stigao do velike šanse, Dalot je uposlio Ronalda, a ovaj uspio da samo pogodi stativu.

Sagnuo se Ronaldo u nevjerici šta nije uspio da iskoristi, pognuo glavu, a ni do kraja meča nije došao do dugo čekanog gola. Rašford je kasnije povisio na 3:1, da bi na konačnih 3:2 postavio Nikolas Panajiotu. Evo kako se Ronaldo izblamirao na Kipru:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt