• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotovo je - "Ronaldo, slobodan si, možeš da ideš!"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kristijano Ronaldo bi već u zimskom prelaznom roku mogao da napusti "Old Traford".

 Mančester junajted pušta Kristijana Ronalda da ide Izvor: Profimedia

Gotovo da nema dana da Kristijano Ronaldo zbog nečega nije bio u fokusu britanske fudbalske javnosti, a sada stiže ekskluziva koja bi mogla dodatno negativno da utiče na reputaciju portugalske zvezde.

Kako otkriva britanski "Telegraf", u Mančester junajtedu su shvatili da sa Kristijanom Ronaldom nemaju više šta da traže i da Portugalac može da napusti "Old Traford" već u januarskom prelaznom roku!

Kada je Erik ten Hag stigao u Mančester, istakao je da želi da zadrži Ronalda u Junajtedu i da od njega i dalje očekuje odlične partije. Ali 37-godišnjak od tada nije oduševio Holanđanina i Ten Hag je sada spreman da ga pusti da ode u narendom prelaznom roku.

Kako se navodi, Ten Hag neće stajati Ronaldu na putu ako bude dobio dobru ponudu tokom zime. Nakon čitavog ljeta tokom kog je Kristijano pokušavao da se izvuče iz Mančestera i pređe u klub u kom bi igrao u Ligi šampiona, takva ponuda nikada nije stigla. Zapravo, jedina konkretna ponuda bila je iz Saudijske Arabije, koju je poslao Al Hilal.

Nakon šokantnog poraza 6:3 u derbiju od Mančester sitija, Ten Hag je istakao da Ronalda nije uvodio u igru zbog već tada visokog rezultata i "poštovanja prema njegovoj karijeri". Iako je Kristijano možda mogao da bude zahvalan za taj potez, činjenica je da on nije srećan u Mančesteru, gdje sve rjeđe dobija priliku da zaigra od prvog minuta.

Sada se čini da je i Ten Hag "prelomio" u svojoj glavi i da želi da nastavi sa projektom u Junajtedu bez bogato plaćene zvijezde. Ipak, postavlja se pitanje ko će biti spreman da Ronaldu pošalje ponudu koju bi on smatrao dovoljno dobrom, naročito kada se zna da Portugalac ima veliku želju da ponovo zaigra u Ligi šampiona. Čini se da nas ova transfer saga očekuje i u narednim mjesecima...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC