• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ti si je**ni Rio Ferdinand - haos na Tviteru zbog Ronalda! Legende se prozivaju: "Znam da te je molio na WhatsAppu!"

Autor Haris Krhalić

Zanimljiva prepiska Džejmija Karagera i Rija Ferdinanda na društvenim mrežama, a sve zbog Kristijana Ronalda.

 Rio Ferdinand i Džejmi Karager svađa na Tviteru Izvor: Profimedia/YouTube/screenshot/Sky Sports/Twitter/screenshot/rioferdy5

Nastavljaju se priče o Kristijanu Ronaldu u Engleskoj. Nakon što je presedeo derbi Mančestera u porazu Junajteda 3:6 od Sitija, menadžer "crvenih đavola" Erik Ten Hag poručio je da Portugalca nije uvodio u igru iz poštovanja prema njegovoj velikoj karijeri.

Nakon meča, Roj Kin je kritikovao Junajted zbog onoga što rade Ronaldu, a potom su se pojavile informacije da je klub sa "Old Traforda" spreman da dozvoli Kristijanu da napusti ekipu u narednom prelaznom roku. Ali sada su se zbog portugalske zvijezde na društvenoj mreži posvađali slavni nekadašnji fudbaleri Rio Ferdinand i Džejmi Karager.

Ferdinand, nekadašnji igrač Mančester junajteda, ponovo je javno stao u odbranu Ronalda, a svoje gostovanje jednom podkastu je iskoristio da ne samo kaže šta misli o Portugalcu, već i da nakon toga "pecne" Karagera.

"Ne možeš da dozvoliš da ti najbolji strijelac od 24-25 golova po sezoni sjedi na klupi. Žao mi je. Ljudi stalno pričaju o tome. Čuo sam Roja Kina šta je pričao i u potpunosti se slažem. Zašto smo toliko zabrinuti onim što igrači ne rade na terenu? U čemu je on dobar? Najteža stvar u fudbalu je da se postigne gol. A ovaj momak to radi možda čak i najbolje od svih", glasilo je mišljenje Rija Ferdinanda, koji je tako stao u odbranu svog nekadašnjeg saigrača uz poruku na Tviteru "Kara, jesi još ljut što ti nije pružio ruku na Old Trafordu?", podsetivši Džejmija Karagera na situaciju pred meč Junajteda i Liverpula.

Ali ove riječi, koje su u suprotnosti s onim što je ranije pričao Džejmi Karager, naišle su upravo na reakciju nekadašnjeg defanzivca Liverpula, a danas stručnog konsultanta.

"Ne, oduševljen sam što je to postalo viralno. Rio, znam kako ove stvari funkcionišu. On je tvoj drugar i ti i (Patris) Evra i ostali ste u grupi na 'WhatsAppu' i on traži od vas da izađete i stanete u njegovu odbranu. Nemoj da budeš njegov navijač, ti si Rio Ferdinand je**te", napisao je Karager u odgovoru na svom Tviter profilu. Ova njihova rasprava postala je viralna, na oduševljenje brojnih fanova koji su rešili da stanu na jednu ili drugu stranu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC