Fudbal

Odlična vijest za navijače Borca: Meč sa ukrajinskim velikanom u TV prenosu

Autor mondo.ba

Utakmica se igra u nedjelju od 15 časova po našem vremenu

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca polako privode kraju pripreme u Antaliji, gdje se nalaze od 27. januara.

Do kraja boravka u turskom ljetovalištu i polaska kući 10. februara, izabranici Branislava Krunića će odigrati još dvije kontrolne utakmice, a na radost svih navijača ''Velikana iz Platonove'', jedan od ta dva duela biće direktno prenošen putem TV Arena sport.

Naime, riječ je o nedjeljnom susretu ''crveno-plavih'' i ukrajinskog velikana, kijevskog Dinama, osvajača 15 titula šampiona ove zemlje, po čemu je ovaj tim rekorder u državi, ispred Šahtjora iz Donjecka, koji ima tri manje.

Ovaj meč igra se sa početkom u 15 časova po banjalučkom vremenu, a svi oni koji budu željeli da posmatraju Krunićev tim u duelu sa ukrajinskim vicešampionom biće u prilici da tu učine posredstvom drugog kanala pomenute televizije.

U dosadašnjem toku priprema u Antaliji Borac je odigrao tri utakmice.

U prvoj je remizirao sa ruskim premijerligašem Orenburgom (2:2), potom savladao jesenjeg šampiona Sjeverne Makedonije Vardar (2:0) i na kraju izgubio od ruskog drugoligaša Čaike (1:2).

Sutra Krunićev tim očekuje duel sa kazahtanskim Irtišom.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.