• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto braća Lončar nisu otputovala s košarkašima Borca na Zlatibor? Evo razloga!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki Borac je otputovao na Zlatibor na prvi turnir u Drugoj ABA ligi, ali u ekipi Marka Šćekića nije bilo mjesta za braću Lončar.

 KK Borac, braća Lončar nisu otputovala na Zlatibor, ABA liga 2, razlozi Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

U dogovoru sa rukovodstvom banjalučkog kluba, Srđan i Peđa Lončar su odlučili na idu na srpsku planinu gdje će crveno-plavi od 9. do 15. novembra odmjeriti snage protiv sarajevskih Sparsa, potom slijedi utakmica sa Goricom, zatim sa domaćim Zlatiborom i na kraju skopskim MZT-om.

Možda će vas zanimati

Banjalučani su doveli tri pojačanja - američkog pleja Džonatana Dejvisa, od koga trener Šćekić očekuje da razdrma ekipu, koja je na startu Premijer lige Bosne i Hercegovine upisala četiri poraza, kao i Aleksandra "Aljošu" Mitrović, nekadašnjeg šampiona ABA lige i učesnika Fajnal-fora Evrolige 2010. godine sa Partizanom.

Mitrović takođe pokriva sve vanjske pozicije, a na bekovskoj poziciji je i drugi Amerikanac Tavarijus Šajn, pa Lončare na Zlatiboru vrlo vjerovatno ne bi očekivala velika minutaža.

Srđan Lončar je u izjavi za naš portal pojasnio da je odluka donesena u dogovoru sa klubom, rekavši da je ključni problem sistem takmičenja odnosno "balon" jer braća imaju i poslove zbog kojih ne mogu da "tek tako" odsustvuju po 10 dana.

"Korona virus je napravio probleme u sistemu takmičena, a s obzirom da Peđa i ja radimo ovdje u Banjaluci, zajednički smo u dogovoru sa klupskim rukovdstvom zaključili da je bolje da ostanemo u Banjaluci", izjavio je Srđan Lončar.

Prvi protivnik crveno-plavog tima biće sarajevski Spars u utorak s početkom u 13 časova, a direktan prenos je na televiziji "Arena sport".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC