• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nisam zadovoljan nikako": Šćekić razočaran startom košarkaša Borca, ali vjeruje da će Dejvis to promijeniti

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki Borac od 9. do 15. novembra očekuje premijerni nastup u Drugoj ABA ligi.

 Marko Šćekić, trener KK Borac: Nisam zadovoljan nikako Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Izabranike trenera Marka Šćekića na startu očekuje meč protiv sarajevskih Sparsa, potom slijedi utakmica sa Goricom, zatim će odmjeriti snage sa domaćim Zlatiborom i na kraju skopskim MZT-om.

Možda će vas zanimati

"Sigurno da nas očekuje težak posao. Idemo na Sparse, koji su lideri šampionata Bosne i Hercegovine, pa na Goricu, pa na Zlatibor koji je lider u Srbiji, pa na MZT koja je ekipa po meni koja se može takmičiti u ABA ligi. Oni imaju najviše šanse za osvajanje prvenstva. Protiv Sparsa nas očekuje težak i neizvjestan meč, ali imamo svoje šanse pogotovo kad nam dođe novi igrač", rekao je Šćekić za portal "Košarka24".

Novopridošli Džonatan Dejvis neće prije Zlatibora debitovati u crveno-plavom dresu s obzirom da je utakmica protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada u šampionatu BiH odgođena zbog korona virusa.

"Falio nam je igrač na toj pozciji. Mi od početka igramo bez Draška Kneževića, koji je povrijeđen. Imaćemo četiri, pet dana za upoznavanje. Možda nam je to i otežavajuća okolnost pošto bi nam taj meč dobro došao kao priprema. Pokušaćemo da se uigramo za Sparse i da damo sve od sebe".

Banjalučani nisu dobro startovali u povratničkoj sezoni prvenstva BiH s obzirom da u prva četiri kola nisu zabilježili nijedan trijumf i to protiv Sparsa, Slobode, Širokog i Proma iz Donjeg Vakufa.

"Nisam zadovoljan nikako. Problem nam je kad ne igra najbolji igrač i igrali smo protiv najboljih ekipa u ligi. Borili smo se većinu utakmica i padali smo u posljednjim momentima. Moramo da se borimo svih 40 minuta. U ovim utakmicama nismo se borili do kraja. Moramo imati taj osjećaj da smo sve od sebe dali poslije utakmica. Teško nam je bilo pošto sve te ekipa su imale iskusne plejmejkere, a mi to nismo imali. Opterećeni su nam bili igrači na spoljnim pozicijama, ali dolaskom Džona očekujemo da će i taj pritisak spasti", zaključio je trener banjalučkog kluba.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC