• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je svijet Vladimira Lučića: Srbin je zvijezda Evrolige!

Autor Dragan Šutvić

Iskusni srpski košarkaš igra partije karijere u Bajernu.

 Vladimir Lučić zvijezda Evrolige Izvor: MN PRESS

Lider Bajerna iz Minhena Vladimir Lučić (31) igra fenomenalno ove sezone.

Ove nedjelje je u pobjedi svog tima protiv Valensije (90:79) u 8. kolu Evrolige imao je učinak od 22 poena, sedam skokova, dvije asistencije i isto toliko ukradenih lopti, što mu je donijelo indeks korisnosti 35 i MVP titulu te runde, drugu u dosadašnjem dijelu EL.

Možda će vas zanimati

"Živimo u svijetu Vladimira Lučića", objavila je Evroliga ističući njegov sjajan nastup.

"Što se tiče društvenih mreža, nisam vidio pohvale i postove jer nemam društvene mreže. Po pitanju toga sam izolovan, ali drago mi je naravno što igram dobro. Odlično se osjećam i zadovoljan sam što Bajern pobjeđuje", rekao je Lučić u intervjuu za MaxBet sport.

Ekipa Andree Trinkijerija je na drugom mjestu na tabeli EL sa šest pobjeda i dva poraza, a Lučić ističe da su svi iznenađeni njihovim partijama.

"Preko ljeta smo doživjeli velike promjene, došao je Andrea i sve se nekako brzo sklopilo. Pronašli smo hemiju i za sada odlično igramo, odlično treniramo. Rad sa njim mi baš prija, savršeno mi odgovara. On je neko ko uvijek insistira na detaljima. Sprema najsitnije detalje, a ja u takvom sistemu najbolje funkcionišem", istakao je Lučić.

Ove nedjelje je zablistao i Vasilije Micić, oborivši rekord karijere u pobjedi protiv Panatinaikosa (33).

"Propratio sam kako je odigrao. Sjajan je, dokazuje da je jedan od najboljih igrača u Evropi. Može da utiče na igru bez obzira da li Larkin igra ili ne. Pokazao je protiv Panatinaikosa da može da uzme loptu i sam iznese teret", rekao je Lučić i osvrnuo se i na ostale srpske igrače u EL.

"Mislim da generalno svi momci iz Srbije igraju dobro. Čujem se stalno sa Džonijem (Nikola Milutinov), korona ga je malo izbacila iz ritma, ali on je svakako jedan od najboljih centara u Evropi. Kalina (Nikola Kalinić) takođe na svojoj poziciji, nastavio je i u Valensiji da pokazuje šta ume. Čeka se Jovke (Stefan Jović) da zaigra u Himkiju, Nemanja Nedović se snašao u Panatinaikosu. Drago mi je zbog njih", zaključio je Lučić.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC