• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nikad ružno o Partizanu, ali ovo nije bolji tim": Šćepanović se prvi put oglasio od odlaska iz Humske!

Autor Dragan Šutvić

Doskorašnji trener crno-bijelih osvrnuo se na svoj period na klupi i epizodu koja nije potrajala.

 vlado-scepanovic-kk-partizan-odlazak-intervju Izvor: MN PRESS

Vlado Šćepanović napustio je Partizan nakon turbulentnog perioda i sa vremenske distance od dvije nedjelje poručuje da neke stvari nisu bile sagledavane objektivno.

U intervjuu za Mozzart sport, on je rekao da poređenja aktuelnog tima crno-bijelih sa prošlosezonskim nisu na mjestu i to iz više razloga, koje je naveo.

"Partizan je moja druga kuća i ne pada mi na pamet da kažem ikada bilo koju ružnu riječ o klubu. Ali, zamjena teza je da je sadašnja ekipa bolja od prošle, što sam i rekao u startu", rekao je on.

Možda će vas zanimati

"Uz to, nismo trenirali šest mjeseci, bili smo bez podrške navijača, a svi znamo da oni čine tim bar 30 odsto boljim, pa je na vidjelo dolazio individualni kvalitet igrača... Ali i to smo polako postavljali na mjesto. Treba vrijeme, da igrači shvate da je uz trenerovu krivicu za poraz, jer je trener uvijek kriv, nešto i do njih kada u završnici sa Huventudom promaše pet otvorenih šuteva, ili zicer, kada bespotrebno naprave faul na centru".

Izvor: MN PRESS

Šćepanović je rekao da je svjesno prihvatio poziv da sjedne na klupu i da nikad nije bježao od rizika.

"A, da li je bila nemoguća misija? Za mene je to bilo kada sam iz malog Kolašina krenuo da budem prvak svijeta. Tada je 99,9 odsto ljudi reklo: Ti si lud. Jesam, ali pozitivno, i ne bojim se izazova. Žao mi je što sam otišao iz Partizana ne zbog sportskih rezultata, jer oni su bili isti kao prošle godine u ovo vrijeme. Samo što je sada slabiji tim i bez dvojice važnih igrača, ako već neko želi da poredi s prošlom godinom u kojoj smo na svaki mjesec angažovali po jednog košarkaša".

Kao što je govorio i prošlog mjeseca, Šćepanović smatra da bi trijumf protiv Huventuda na početku sezone učinio da dosta stvari izgleda različito. Takođe, primijetio je i da je percepcija rezultata sada drugačija nego kada je on bio na klupi.

"Pa vjerovatno bi bilo drugačije da smo ta dva meča dobili. Ali, ne zaboravite da se naša svaka pobjeda omalovažavala, a svaki poraz predstavljan kao katastrofa. Je l’ stvarno neko mislio da je realno da poslije samo četiri pripremne utakmice vežemo deset pobjeda? Pa protiv Budućnosti, koju smo jedva dobili prošle godine pred punim tribinama, imali smo četiri puta ‘dobijen meč’, dok smo bez najboljeg napadača i defanzivnog igrača ubjedljivo pobijedili Cedevitu koja nas je prošle sezone ponizila u Ljubljani i izgubila u posljednjoj sekundi u Beogradu. Pogledajte, bez trunke želje da omalovažim Sašu Filipovskog, čiji rad izuzetno cijenim, uspjeh protiv Cedevite je u medijima okarakterisan tek kao pobjeda, a Zadar je ’razbijen’... Zašto?".

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC