• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaši Srbije se okupljaju u Finskoj: Kokoškov već stigao, igrači kasne!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Predstoje dva meča u kojima Srbija ide na pobjedu.

 Reprezentacija Srbije - kvalifikacije okupljanje Finska Izvor: MN PRESS

Srbija će igrati, ali reprezententativci se neće čak ni skupiti u Srbiji! Košarkaši na koje računa Igor Kokoškov odmah putuju u Finsku.

Okupljanje košarkaške reprezentacije Srbije počelo je u ponedjeljak 23. novembra u Helsinkiju, gdje će biti baza srpskog  nacionalnog tima za predstojeći kvalifikacioni “prozor”.

Možda će vas zanimati

Usljed pandemije virusa Kovid-19, kvalifikacioni mečevi grupe E će se igrati u “balonu”, čiji će domaćin biti finski grad grad Espo, mjesto gde je srpska reprezentacija već igrala i savladala domaću Finsku u okviru kvalifikacija za Evrobasket 2022.

Delegacija KSS na čelu sa predsjednikom Predragom Danilovićem, selektorom Igorom Kokoškovim i članovima stručnog štaba, doputovala je danas u prestonicu Finske, gdje će im se do kraja dana pridružiti devetorica igrača: Aleksa Avramović, Danilo Anđušić, Dejan Kravić, Stefan Pot, Dalibor Ilić, Marko Jeremić, Dragan Apić, Jovan Novak i Stefan Peno.

Dan kasnije, nakon dašanjeg derbija između Partizana i Crvene zvezde, put Finske će krenuti još petorica reprezentativaca: Boriša Simanić, Marko Simonović, Aleksa Radanov, Rade Zagorac i Nemanja Dangubić.

Reprezentacija Srbije će u novembarskom kvalifikacionom prozoru odigrati dva meča. Prvi protivnik “Orlova” biće reprezentacija Švajcarske u subotu 28.11. od 15.30 sati. Drugi meč naš nacionalni tim će odigrati u ponedjeljak 30.11. od 18.00 časova protiv Finske.

Do sada, Srbija je u kvalifikacijama za Evrobasket 2022. odigrala dve utakmice. U Espou, srpski tim je savladao Finsku sa 80:58, dok je u drugom kolu Gruzija u Beogradu odnela pobedu rezultatom 94:90.

(MONDO/KSS)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC