• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dvojica 'zmajeva', dvojica 'orlova'": Igokea ima četiri reprezentativca!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaški klub Igokea iz Aleksandrovca u svojim redovima ima četvoricu reprezentativaca - dvojicu Bosne i Hercegovine, a dvojicu selekcije Srbije.

 KK Igokea - Edin Atić i Darko Telić reprezentacija BiH, Stefan Pot i Dalibor Ilić Srbija Izvor: MN PRESS - ARHIVA

Tim Dragana Bajića sinoć je poslije "revolveraškog obračuna" trojkama poražen od Cedevita Olimpije u Ljubljani nakon produžetka - 103:92 (23:18, 24:27, 20:18 20:24, 16:5) poslije prisilne pauze zbog pandemije korona virusa od skoro dvije sedmice.

Možda će vas zanimati

Sad će morati na pauzu zbog reprezentativnih nastupa i naredne takmičarske mečeve odigraće u decembru, što će napraviti dodatne probleme treneru Bajiću, koji je nedostatak utakmica djelimično "okrivio" za poraz u "Stožicama".

Najprije će 5. decembra Igokea dočekati čačanski Borac u ABA ligi, a četiri dana kasnije će kao gost odmjeriti snage sa izraelskim Hapoelom iz Jerusalima u okviru FIBA Lige šampiona.

Ipak, strateg "igosa" ima i dosta razloga za zadovoljstvo s obzirom da u svom timu ima čak četvoricu reprezentativaca, dvojicu u dresu BiH, a dvojicu u dresu Srbije.

Naime, selektor "zmajeva" Vedran Bošnjak, koji je u ponedjeljak doputovao u Sarajevo za mečeve Bugarske i Letonije (27. i 29. novembra) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine, računa na 14 igrača, među kojima i dvojicu "igosa".

Izvor: Arhiva, MN PRESS

Riječ je o Edinu Atiću i Darku Taliću, koji će u toku dana doći na okupljanje košarkaša BiH na Ilidži.

Njihovi klupski drugovi iz aleksandrovačkog kluba Dalibor Ilić i Stefan Pot će se s druge strane pridružili "orlovima" u bazi u finskoj prestonici Helsinkiju.

Srpski "balon" u kvalifikacijama za Eurobasket biće odigran u finskom gradu Espo, a prvi protivnik izabranika Igora Kokoškova biće reprezentacija Švajcarske (subota, 28. 11. u 15.30), dok će protiv domaće selekcije igrati dva dana kasnije s početkom u 18 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC