• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odjeknula NBA bomba, Bogdanović se oprostio porukom: Potpisao za 72 miliona dolara i otišao iz Sakramenta na Istok!

Autor Dragan Šutvić

Srpski NBA as definitivno postao novi član Atlante!

 Bogdan Bogdanović prešao u Atlanta Izvor: MN PRESS

Bogdan Bogdanović (28) je napustio Sakramento i to je bila vijest večeri u NBA ligi!

Najpoznatiji košarkaški novinar Adrijan Vojnarovski potvrdio je da je srpski bek definitivno razdužio opremu Kingsa poslije tri i po godine i da je postao član Atlanta Houksa za 72 miliona dolara.

Pošto je Bogdan ograničeno slobodan igrač, Sakramento je prošle noći imao pravo do ponoći da izjednači tu Atlantinu ponudu, ali je odlučio da se povuče iz pregovora i da se okrene igračima koji su ostali u timu - beku Badiju Hildu, plejmejkeru Dieronu Foksu i centru Marvinu Begliju, koga su birali na NBA draftu prije Luke Dončića.

Možda će vas zanimati

Sa druge strane, Bogdanović odlazi u potpuno novi tim Atlante kao najzvučnije pojačanje u ovom prelaznom roku uz Italijana Danila Galinarija (potpisao na tri godine za 61 milion), plejmejkera šampionskog tima Lejkersa Ražona Ronda (na dve godine za 15 miliona), plejmejkera Čikaga Krisa Dana (pet miliona za jednogodišnji ugovor) i Solomona Hila, koji je stigao iz Majamija na jednogodišnji ugovor.

"Velika zahvalnost Sakramento Kingsima što su me sa toliko ljubavi dočekali u NBA ligi. Hvala vam što ste mi dozvolili da pratim svoje snove! Hvala navijačima i gradu što ste me ugostili i podržavali čitavo vrijeme. Nedostajaće mi prijatelji, saigrači i jedni od najboljih navijača u NBA! Hvala vam, vaš Bogi", napisao je Bogdan na Twitteru i definitivno stavio tačku na svoj boravak u Kaliforniji.

Bogdanović je trenutno i predmet istrage zbog navoda o njegovim prethodnim pregovorima sa Milvoki Baksima prije nego što je počeo period u kojem igrači imaju dozvolu da pričaju sa drugim timovima.

Iako se činilo da će ove jeseni on postati saigrač Janisa Adetokumba, to se ipak definitivno neće dogoditi, jer će bivši as Partizana i Fenerbahčea definitivno otići u ekipu koju predvodi plejmejker Trej Jang, jedan od najatraktivnijih igrača lige.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC